papi240 15.10.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam w tym roku zacząłem budować dom, wiele się słyszy o zwrocie VAT ale nigdzie jasno nie jest przedstawione jak to do końca jest poprawcie się jeśli się mylębuduję dom ok 130-140m2mogę odliczyć 65,22% stawki VAT dla materiałów które zmieniły stawkę VAT z 8 na 22 a potem na 23% listę materiałów które mogę odliczyć reguluje ustawa i jakieś rozporządzenie RM jakie maksymalnie wydatki mogę ponieść na materiały budowlane żeby odliczyć maksymalną kwotę VAT ?albo inaczej jaką kwotę VAT mogę odliczyć ?? w związku z tym że do końca roku 2.5miesiąca chciał bym jeszcze w tym roku kupić jakieś materiały które będą mi potrzebne po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183831-zwrot-vat-do-ko%C5%84ca-roku-po-raz-kolejny-jak-to-w-ko%C5%84cu-jest/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts