Talento 15.10.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witajcie. Wynająłem nowe cztery kąty i przymierzam się do kilku poprawek. Pierwszy etap, jaki mnie czeka, to naprawa pękniętej ściany na długości około 4 metrów. Mam za sobą kilka prac ale tego typu zadanie czeka mnie po raz pierwszy. Nie wydaje się to bardzo skomplikowane ale będę cenny za ewentualne wskazówki.. a widzę to tak: 1. Skuję luźny tynk w okolicach pęknięcia, 2. Nałożę warstwę klejopodobnej zaprawy. 3. Przykleję na całej długości siatkę. 4. Nałożę warstwę zaprawy/gipsu. 5. Dotrę. 6. Pomaluję. Czy taki podział prac będzie dobrym rozwiązaniem czy może coś dodać/zmienić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 18.10.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 nie kuj tylko lepiej wyskrob. zamiast siatki uzyj fizeline lub tasme papierowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPoter 02.11.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 To jest jedna z najczęstszych awarii w domu. Nie trzeba mieć do tego magistra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 03.11.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Zrób tak jak napisałeś będzie dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts