j-j 16.10.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Słuchajcie Jakiś czas temu (lata) kupiłem matę do ćwiczeń. Na początku strasznie śmierdziała, potem przestała i bylo, jest OK. Nie mam zielonego pojęcia jak bardzo jest szkodliwa lub zdrowa. Nie wiem jaki producent itd. Po czym to mógłbym rozpoznać jej jakość zdrowotną. Jest jakaś szansa??? Nie chcę wyrzucać nie mając pewności bo rolę swoją spełnia. Pomóżcie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 chyba ważne, że przestała śmierdzieć? Ja kupiłam w Isku poduszkę "ortopedyczną" . Też śmierdziała, ba, nawet włosy i poszewka od niej śmierdziały. I nie chciała przestać. Oddałam. Jakby przestała, to bym chyba zostawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 18.10.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 No wlaśnie czytalem, że niektore mogą być trujące i tu mam obawy bo boję się, że ta moja mata jest tzw NO NAME.Jeśli da radę poznać to w jakiś sposób (może chemiczny) to byłoby super.Chcialbym być pewny.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.11.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Wystaw na powietrze na pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts