bioork 16.10.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam, chciałabym sprzedać narożnik firmy NOTI, model ARTIVUM kupioną 4lata temu w salonie Noti w Domotece na Targówku za kwotę ok. 9tyś.zł. stan oceniam na bardzo dobry (lekkie slady uzytkowania na materale, stan techniczny idealny), model najbardzej rozbudowany ze wszystkch czyli szerokie podłokietniki, rozkładana do spania, otomana ze skrzynią na pościel, materiał TEFLON, aluminiowe cokoły, kolor czekolada ale w zasadzie to w zależności od światła (wygląda też na szary) Posiadam do mebla karty gwarancyjne oraz wz z moim imieniem i nazwiskiem, jesli byłby potrzebny rachunek to proszę dać znać, napiszę do Noti żeby przesłali mi dok. sprzedaży. Jestem ze Skierniewic i tutaj byłby do odboru. Model i dane: http://www.noti.pl/index.php?swf=oferta_foteleisofy_artivum w tej chwili cena takiego mebla to ok. 13tyś. zł. materiał prawdopodobnie amarylis 65 (jesli dobrze rozszyfrowałam na dokumencie). Zdjęcia i dokładne wymiary na pw cena ZNACZNE niższa od skleowej i do negocjacji, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts