damian911 16.10.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam, czy orientuje się ktoś jakie wymagania są na kominiarza? Mam uprawnia sep tylko nie wiem czy one wystarczają do tego typu pracy. Proszę o pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.10.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 O kominach też masz takie pojęcie jak o zawodzie który chcesz wykonywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.d 17.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 W jaki sposób zdobyłeś świadectwo kwalifikacyjne SEP skoro nawet nie wiesz do czego one uprawniają ? Ja też mam świadectwa SEP E oraz D na pewno nie są to uprawnienia do prac kominiarskich! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.05.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts