R90 17.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Witam. Tak jak wyżej w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz CIN 19.10.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Przyłącze się do pytanie bo jestem zainteresowany taką pompą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 20.10.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Tutaj macie dyskusję o IVT: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165852-Pompy-ciep%C5%82a-IVT-Greenline-HT-plus-wasze-opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lott32 09.12.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wiesz co, nie słyszałem dużo o tej firmie więc trudno mi ocenić, ale za to mogę polecić tą : http://www.wirpomp.pl/ , sam mam dwie pompy od nich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekon 09.12.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wiesz co, nie słyszałem dużo o tej firmie więc trudno mi ocenić, ale za to mogę polecić tą : http://www.wirpomp.pl/ , sam mam dwie pompy od nich. Pozdrawiam czytałeś wątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henderson 10.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 kiedyś to było " coś" tak jak kiedyś jak podjechałem Polonezem pod dyskotekę to dziewczyny piszczały, a ja mogłem wybrać którą zabiorę... Obecnie kupując taką PC to trochę jak powrót do PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 11.12.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 My mamy w ofercie m.in. IVT. Pompy są wysokiej jakości, do tego firma daje 6 lat gwarancji na urządzenie oraz 10 lat na sprężarkę. To podobna półka jakościowo co Alpha InnoTec czy Danfoss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardor1971 21.02.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Znam dwóch gości. Jeden ma od kilku lat i klnie że bierze dużo prądu, lecz dokładnie nie wie ile, więc nie do końca należy mu wierzyć. Drugi ma od dwóch lat płaci i nie interesuje się nią. Musi mieć ciepło w domu i ciepłą wodę. tak też sie dzieje. Jeśli chodzi o awaryjność to oboje nic nie naprawiali. Pierwszy ma kolektor poziomy w wilgotnym piasku, drugi odwiert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 22.02.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 My mamy w ofercie m.in. IVT. Pompy są wysokiej jakości, do tego firma daje 6 lat gwarancji na urządzenie oraz 10 lat na sprężarkę. To podobna półka jakościowo co Alpha InnoTec czy Danfoss. Podobna półka jakościowo?? ile lat danfoss robi pompy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 22.02.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Podobna półka jakościowo?? ile lat danfoss robi pompy ? A ile lat Danfoss robi " chłodnictwo " pewnie pierwsze ivt były na częściach Danfoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts