Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna bia?e czy kolor?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mi tez podobał się złoty dąb, ostatecznie wybrałam orzech ze wzgledu na dobór drzwi czy bramy garażowej.Andrzej Leppiej nie podoba Ci się złoty dąb nie patrz w tą stronę, lub nie czytaj postów o nim, ale przede wszystkim nie obrażaj ludzi, którym sie podoba lub który już mają okna w tym kolorze. Na pewno ty tez sie wielu osobom nie podobasz lub twoja żona , a chcesz o tym usłyszeć ?????

Andrzej ma rację - nie dosyć że dąb to jeszcze złoty - są po prostu brązowe lub raczej sraczkowate (to określa najlepiej ten kolor). Jak ktoś chce mieć okna w kolorze dębu to sobie kupuje okna dębowe (i jeszcze jak chce mieć złoty dąb to każe je sobie pomalować na złoto).

Ja mam białe z tego względu że mi się podobały bardziej niż kolorowe.

Przed wyborem okien jeździliśmy z mężem po osiedlach domków jednorodzinnych i przyglądaliśmy się różnym oknom no i stwierdziłam że

kolorowe okna wyglądają jak ciemne puste oczodoły( ale to jest moje zdanie). Jeżeli chodzi o brudzenie się okien to zauważcie jak bardzo widać kurz na ciemnych oknach. Pozdrawiam.

Mam zew. zloty dąb ... a nie sraczke jak niektórzy tu twierdzą !

Wew. białe mnie sie pdobają żonie sie podobaja i tyle a jak sie komuś nie podoba to jego sprawa. Jednym się podoba córka drugim matka, sa gusta i gusciki.

AgnesK - pytasz czy z zewnątrz widać ze okna od środką sa białe ... u mnie tego nie widać prolil okna wykonane w z proflilu VEKA Perfectline