Andrzej Leppiej 11.05.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 sraczkowaty złoty dąb pomału wypiera okna białe walą go nawet do bloków a za kilka lat bedą wywalać, bo sraczka się znudzi no i potem zaczynają sie kombinacje z drzwiami wejsciwoymi i innymi elementami. bo sraczkowate drzwi są ochcydne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 11.05.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Mi tez podobał się złoty dąb, ostatecznie wybrałam orzech ze wzgledu na dobór drzwi czy bramy garażowej.Andrzej Leppiej nie podoba Ci się złoty dąb nie patrz w tą stronę, lub nie czytaj postów o nim, ale przede wszystkim nie obrażaj ludzi, którym sie podoba lub który już mają okna w tym kolorze. Na pewno ty tez sie wielu osobom nie podobasz lub twoja żona , a chcesz o tym usłyszeć ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 11.05.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Nie mam żony, mam kochankę. Renatę B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 11.05.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Jaki gust takie poglądy i takie kochanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 11.05.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Niekogo nie chce obrażać. Jesli ktoś lubi sraczkowaty kolor, niech wstawia złoty dąb. Ale te okna do dębu są podobne jak nie powoem co. Owczy pęd to jest, nic wiecej. Za kilka lat powiesz - dokonałem(am) dobrego wyboru rezygnując ze sraczkowatego (zwanego złotym) dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 11.05.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 kolor, kolor............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 11.05.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 białe: tańsze, łatwiej kolor elewacji dobrać (wiem, że się powtarzam, ale...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 11.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Andrzej trzyma taki sam poziom wypowiedzi, jak nie przymierzając bliski jego nickowi pewien warchoł, który niesłusznie jest nazywany politykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 11.05.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Obustronny kolor + barwiona w masie rama; ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 11.05.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 ..... ale fajnie temat się rozwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeje 11.05.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Andrzej ma rację - nie dosyć że dąb to jeszcze złoty - są po prostu brązowe lub raczej sraczkowate (to określa najlepiej ten kolor). Jak ktoś chce mieć okna w kolorze dębu to sobie kupuje okna dębowe (i jeszcze jak chce mieć złoty dąb to każe je sobie pomalować na złoto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 11.05.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 (i jeszcze jak chce mieć złoty dąb to każe je sobie pomalować na złoto). a jak chce mieć czerwień meksykańską, to zamawia transport w Meksyku. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giehajz 11.05.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 okna kolorowe z obydwoch stron naprwade pieknie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.05.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Honorata już wprawdzie o to pytała, ale powiedzcie, czy w przypadku okien dwukolorowych (np z zew dąb, wew. białe) z zewnątrz widać że okna nie są w jednym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 11.05.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Andrzej Le Penn jak ty masz sraczke takiego koloru to serdecznie współczuję. Ja wybrałem złoty dąb zatapiany w masie Deucenick-a. Nie ma obaw nie znudzi się. W mieszkaniu mam boazerię w tym kolorze już 25 lat i chętnie bym ją zabral ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 12.05.2004 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 ciężko zamówić okna malowane lazurem kolorowym a nie farbą kryjącą. . Witaj, Anniko, czy możesz polecić jakieś firmy z którymi o tych lazurach wogóle da się rozmawiać? też będę chciała sobie pogrymasić przy kolorach drewna Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 12.05.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Ja mam białe z tego względu że mi się podobały bardziej niż kolorowe.Przed wyborem okien jeździliśmy z mężem po osiedlach domków jednorodzinnych i przyglądaliśmy się różnym oknom no i stwierdziłam że kolorowe okna wyglądają jak ciemne puste oczodoły( ale to jest moje zdanie). Jeżeli chodzi o brudzenie się okien to zauważcie jak bardzo widać kurz na ciemnych oknach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 12.05.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Mam zew. zloty dąb ... a nie sraczke jak niektórzy tu twierdzą ! Wew. białe mnie sie pdobają żonie sie podobaja i tyle a jak sie komuś nie podoba to jego sprawa. Jednym się podoba córka drugim matka, sa gusta i gusciki. AgnesK - pytasz czy z zewnątrz widać ze okna od środką sa białe ... u mnie tego nie widać prolil okna wykonane w z proflilu VEKA Perfectline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard Szymik 12.05.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Honorata , twa wypowiedź dotycząca pewnego "polityka" - wyjełać mi z ust.A co do koloru - to ... oczywiście złoty dąb od zewnątrz a od środka białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 12.05.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dziwna relacja. Posiadacze sraczkowatych okien nie lubią pewnego popularnego polityka. No, no... Kiedyś będzie was można odnaleźć po tych oknach, a potem - łubudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts