Arael 17.10.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Witam Specjalista nie jestem , zakupiłem mieszkanie i w sumie to mój błąd ale nie "obstukałem" dokładnie wszystkich ścian przed zakupem...Blok z połowy lat 80 - wielka płyta w Warszawie.Okazuje się iż poprzedni właściciel ocieplił sobie w dwóch pokojach zewnętrzne ściany od środka styropianem... i teraz pytanie czy zrywać to ? planuję gładzie i malowanie ale nei wiem czy klasc na to co jest czy oczyścić wszystko przed pracami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowoczesn 06.11.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Odkopie temat. Spotkałem się w Warszawie z takim właśnie ociepleniem od środka. Musisz dać siatkę i zaciągnąć klejem, następnie zagruntować i możesz gładzić. Ewentualnie możesz dać karton gipsy i zrobić gładzie. No chyba, że koniecznie chcesz zyskać ten kawałek mieszkania to możesz to zerwać jednak ciężko powiedzieć co zastaniesz pod styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts