Łukasz90 17.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) WitamMam pytanie majster robiący ogrodzenie twierdzi ,że ogrodzenie powinno lać sie na dwa razy najpierw w ziemi a potem to co wystaje nad ziemia bo tka lepiej a wytrzymałość taka sama.....Spotkaliście się z czymś takim , bo cisną się mnie an usta niepolityczne słowa na temat budowlańca. Moim zdaniem powinno lać się to na raz a nie dwa ponieważ ma wyższy wytrzymałość, ale to moje subiektywne zdanie.... Aha beton B15 czy B10 zastosować bo jak majster zrobił dziury pod ogrodzenie to by powstał drugi bunkier.....(więc lanie z betoniarki odpada) .Pozdrawiam Edytowane 17 Października 2013 przez Łukasz90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 17.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 W temacie placów, fundamentów i płotów z granitu mam sporo doświadczeń. Chętnie podzieliłbym się nimi (tak jak przez wiele poprzednich lat), ale obecnie na forum zmagamy się z Redakcją Forum o godny podpis dla każdego forumowicza. Zachęcam do przeczytania linka w mojej stopce. Pozdrawiam Igor Blechert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 18.10.2013 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam Mam pytanie majster robiący ogrodzenie twierdzi ,że ogrodzenie powinno lać sie na dwa razy najpierw w ziemi a potem to co wystaje nad ziemia bo tka lepiej a wytrzymałość taka sama.....Spotkaliście się z czymś takim , bo cisną się mnie an usta niepolityczne słowa na temat budowlańca. Moim zdaniem powinno lać się to na raz a nie dwa ponieważ ma wyższy wytrzymałość, ale to moje subiektywne zdanie.... Aha beton B15 czy B10 zastosować bo jak majster zrobił dziury pod ogrodzenie to by powstał drugi bunkier.....(więc lanie z betoniarki odpada) . Pozdrawiam Twój majster dobrze radzi. Zastosuj B15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz90 18.10.2013 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dziękuje ślicznie za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 18.10.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 To nie tylko kwestia betonu. Tam jest jeszcze jeden kruczek. Wszystkie informacje dostałbyś szybko i fachowo, gdy Redakcja Forum uznała, że rady specjalistów są im potrzebne na forum. Póki co uważają, że nasze rady są bezwartościowe. PozdrawiamIgor Blechert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts