ViVi 17.10.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Niebawem mam zamiar przerobić pokój i chciałbym na suficie nakleić elementy sztukaterii, ale takiej w kształcie koła, aby uzyskać taki oto efekt? http://fotosik.net.pl/di/K7NV/sztukateria.jpg Gdzie mógłbym coś takiego kupić? Ewentualnie gdzie zamówić bo szukałem trochę na intrenecie, ale w ofertach sklepów są zwykłe proste, a ja potrzebuję sztukaterię o danym promieniu, która pozwoli uzyskać na suficie koło. Może ktoś mógłby mi coś doradzić? * Ewentualnie może kupić jakąś formę i z gipsu sobie samemu robić takie kółka na suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ViVi 17.10.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A i przypomniało mi się coś jeszcze, może zamiast owalnych wystarczą proste listwy, które można zagiąć na dany promień i powstanie takie koło na suficie? Ktoś wie czy to możliwe ewentualnie jakie da się tak zaginać zamiast kupowania owalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5 17.10.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A i przypomniało mi się coś jeszcze, może zamiast owalnych wystarczą proste listwy, które można zagiąć na dany promień i powstanie takie koło na suficie? Ktoś wie czy to możliwe ewentualnie jakie da się tak zaginać zamiast kupowania owalnych? Sztukateria poliuretanowa jest wykonywana również w wersji elastycznej i doskonale się sprawdza w tego typu realizacjach. Jak będziesz chciał się bliżej zapoznać z wzornictwem to na meila mogę Ci wrzucić katalog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 19.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Bardzo fajna sprawa. Podoba mi się taka sztukateria. Jakie mogą być orientacyjne koszty wykonania podobnego sufitu na powierzchni 25 metrów kwadratowych?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akater 28.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) Edytowane 28 Października 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwielbiamsztukę 21.08.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Sztukateria poliuretanowa jest wykonywana również w wersji elastycznej i doskonale się sprawdza w tego typu realizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 13.04.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Mnie się jakoś nie podoba. Tak staroświecko to wygląda ale to zależy w jakim stylu masz mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paujak1965 17.06.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Może takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdamek 13.08.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Może takie rozwiązanie [ATTACH=CONFIG]321102[/ATTACH] Bardzo ładne. Podoba mi się też takie rozwiązanie jak tu: http://www.styro.pl/wp-content/gallery/oswietlenie/lo_11.jpg Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez joliska to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts