rambo2000 17.10.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Właśnie stoję przed dylematem wyboru oświetlenia do kuchni. Naczytałem się trochę, że ciekawym (wizualnie również) rozwiązaniem są taśmy LED, ale ja osobiście nie miałem styczności. Ktoś może coś powiedzieć na ten temat? Jakieś doświadczenia, opinie, możecie polecić jakiś producentów itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.10.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Taśmy LED jako główne oświetlenie? To raczej zły pomysł chyba że wykonasz coś takiego jak sufit napinany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truteń1719510061 21.10.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 LED jako dodatkowe podświetlenie jak najbardziej z tym że przy montowaniu niech zrobią tak aby nie było problemów z ewentualną wymianą poprzepalanych diód, natomiast jako główne to co najwyżej do piwnicy do przebierania kartofli się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.10.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 LED jako dodatkowe podświetlenie jak najbardziej z tym że przy montowaniu niech zrobią tak aby nie było problemów z ewentualną wymianą poprzepalanych diód, natomiast jako główne to co najwyżej do piwnicy do przebierania kartofli się nadaje. Dlaczego? Ja mam tasmę nad zlewem i szklankę po kawie też idzie opłukać... Chociaż obierać kartofli się nie odważyłem, załączam wtedy górne halogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 22.10.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ja mam jako podszafkowe nad blatami i do doświetlania jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 22.10.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 LED jako dodatkowe podświetlenie jak najbardziej z tym że przy montowaniu niech zrobią tak aby nie było problemów z ewentualną wymianą poprzepalanych diód, natomiast jako główne to co najwyżej do piwnicy do przebierania kartofli się nadaje. Kurcze - już to widzę jak przeciętny użytkownik wymienia przepaloną diodę z taśmy LED;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 22.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Zależy jeszcze z jakiej - ja mam zalane przeźroczystym sylikonem. Nie mam nagich diodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raven80 29.10.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Taśmy LED jako dodatkowe albo dekoracyjne oświetlenie to bardzo fajna sprawa, a to czy można przy nich obrać ziemniaki to bardziej sprawa mocy i łącznej długości tej taśmy . Bardzo fajnie wygląda taśma, która jest schowana w jakiejś małej wnęce i widać tylko poświate, a nie widać światła poszczególnych diód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts