gahan 18.10.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Poszukuję sporej zamrażarki połączonej z małą lodówką tzn. chciałabym ogólnie korzystać z samej zamrażarki, ( bo nie mieszczę się w tej 3-szufladowej w lodówce kuchenne) a w razie potrzeby - przy okazji świąt czy większych imprez włączałabym chłodziarkę. Zawsze mam problem gdzie się podziać z ciastami czy tortem kiedy w lodówce pełno innych "zapachowych" produktów. Więc taka mała chłodziarka służyłaby właśnie na takie specjały. Ważne, żeby zamrażarka i chłodziarka miały osobne zasilanie. Spotkał się ktoś, gdzieś Czy ja kiepsko szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 21.10.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nie znajdziesz trzeba dwa urządzenia kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 21.10.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 tylko takie cośhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20199472/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 24.10.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 czyli klops; muszę kupić pojemną zamrażarkę, a z chłodziarką dam sobie spokój; swoją drogą - tyle tego wszystkiego na rynku, przeróżne kombinacje i wielkości - a wychodzi na to,że mam kosmiczne wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Niestety Ludzie przestawiają się na dobre dania gotowe niekoniecznie mrożone i dlatego lodówki idą w tą strone najlepsze rozwiązanie to duża zamrażarka szufladowa + mała lodówka. Plus jest taki że jak nie używam lodówki to ją wyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts