aprofide 18.10.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jest to mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość.Niemam wprawy w pracach tego typu zaczełem robic pokuj , zostal oskrobany i zobaczyłem ze ściany są w kiepskim stanie jest masa pękniec niesã duże ale jest ich wiele zagruntowalem obficie i postanowilem kupic siatke klej i "zasiatkowalem" cale pomieszczenie po szlifowaniu wszystko sie trzyma i teraz pytanie czy przed nałorzeneniem warstwy gladzi trzeba gruntowac pomieszczenie i czy po połorzeniu gladzi tez trzeba gruntowac przed malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kieratos 18.10.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam Tu ponoć są spory czy gruntować czy nie. Mnie uczyli że gruntować ale inaczej pod gładz ( mix grunt+woda) i inaczej od farbe ( mix biała farba +grunt +woda) Tak mnie uczyli tak mi wychodzi więc tak robie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts