beata_1977 18.10.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witajcie jestem kobietą nieznającą się kompletnie na budowaniu, mąż też nie ma o tym pojęcia szukam odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie sprawa dotyczy domu budowanego w systemie MAX, styropian 8 cm i połowa Maxa chcemy zrobić elewację jedni mówią trzeba dać 2 cm styropianu, siatkę, zaciągnąć itd ... inni robić tynki, (czy nie wiem jak to się nazywa) fachowcy z którymi rozmawialiśmy mają odmienne opinie szukam odpowiedzi na pytanie ludzi, którzy mają doświadczenie i budowali nie wiem jak przebrnąć przez gąszcz forum i gdzie szukać będę wdzięczna za konkretne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 18.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Najlepiej i najdrożej.obrzutka + tynk cem. wap + warstwa zbrojąca (siatka+klej) + grunt i tynk.Taniej i gorzej.pominąć warstwę zbrojącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts