WOJNARKI 29.11.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Znalazłam fajną lampę do mojej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ale czy do takich mebli będzie pasować, ściany gładkie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 To może jeszcze albo takie cuś pod umywalkę i takie kinkieciki obok lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 a może takie lustro? Teraz czy w kolorze starego złota, czy srebra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 02.12.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ponieważ wymiotło parę zdjęć, to dodam nowe. Mamy ocieplony dom, a ja chora i nie mogę pooglądać. Ale jak oglądam zdjęcia, to mnie chce trafić......... Popatrzcie na te drzwi Pomijam krzywizny wokół drzwi ( łączenie białego z drewnem ). Już mam ochotę iść i to wyrównać. Pomijam, że będe czyścić podbitkę, bo niestety zostało na niej trochĘ! tynku. Ale moje lampy wiszą krzywo! Mój M dopiero jak je powiesił, to zauważył, że przy tynkowaniu panowie olali temat równego rozłożenia kabli. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 02.12.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 To moje drugie drzwi do kotłowni, w latarence jeszcze nie ma żarówki. Oczywiście drzwi są mojego projektu, plus wkład mojego M, ale ponieważ ja prowadzę dziennik, no cóż wszystkie zasługi moje!!! No i oczywiście gospodarz naszego obiektu REKSIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 02.12.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 I jeszcze parę ujęć mojego zamku. Powiem tak zawsze wiedziałam, że mój dom będzie piękny i że go będę mieć. I do tego dążyłam. Nie po trupach, ale do celu zawsze trzeba dążyć pomimo przeciwności losu i ludzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 02.12.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A teraz przód, niestety drzewa uniemożliwiają ładne zdjęcie, ale taklie też jest fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 02.12.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No i pochwalę się jeszcze, a raczej mojego M, że zrobił śliczną huśtawkę dla dzieci. Co prawda dużo mnie to kosztowało ale było warto. Zobaczymy w jakim stanie przetrwa do wiosny. Kocham mój domek!!!!!!!!!!! Od kiedy tam jest ciepło, to najchętniej bym tylko tam przesiadywała. I olać SPA pod domem, po co wogóle z niego wychodzić??? :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoniks 02.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Domek jest PRZE-PIĘ-KNY! Okropnie zazdraszczam,u nas dopiero stan zero.I otoczenie Waszego domu też fantastyczne,szczególnie ten płot i choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wojnarki przyszlam pochwalic domek i sie przywitac przy okazji kurcze ja czuje juz ten klimat...:jawdrop:on juz ma dusze z zewnatrz...a co to dopiero bedzie sie dziac w srodku.... drzwi swietne...solidne..nadaja razem z dachowka charrrrakterku tego domu czyli tez masz przydomowe spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 03.12.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Hej MMelisko witaj witaj! A co Ty myślałaś że takie luksusy to tylko u Ciebie?!! HA. Ja oprócz SPA na wiosnę, będę mieć prawdopodobnie wodospad jeszcze, oby tylko nie Niagara. Dzięki za miłe słowa. Ale co w środku wyjdzie to zobaczymy, na razie nikt tego nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 03.12.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Domek jest PRZE-PIĘ-KNY! Okropnie zazdraszczam,u nas dopiero stan zero.I otoczenie Waszego domu też fantastyczne,szczególnie ten płot i choinki. Tak masz rację już nie mogę patrzeć na to otoczenie. Szczególnie ten płot mnie wkurza, ale może za rok dwa zniknie. A wogóle to liczyłam, że Ci się moje rynny spodobają, bo musisz przyznać, że takich nigdzie nie widziałaś??????? Otoczenie domu czyli odwodnienie, odbojówka, równanie terenu, wiata na samochody to dopiero przyszły rok może nawet później. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 no widzisz... ja bym miala wieksze bajorko, wokol calego domu..ale nawozilismy teren, wiec teraz tylko przed domem jest..a co mi tam, niech sobie jest...to jest reklama dla blotnego SPA, niech ludzie zgapiaja od nas i a tamci jakas prowizje dadza..co by to sobie wnetrza porobic Nie moge sie doczekac srodka... lubie niespodziewajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoniks 04.12.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Kochana,ale ja pisałam o tym płocie i choinkach absolutnie szczerze i bez sarkazmu,mi się podobają,dają wrażenie sielskości i wiejskiego charakteru.No,a rynny to inna inszość,bardzo orginalne.Czekam na następne zdjęcia z postępów prac w Waszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 05.12.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 co to:confused: jest PRZEPIĘKNY!! chcę taki :) a no i się tu Jesli chodzi o te panele to CLASSEN Challenge Dąb markant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 kurczę - na stronie producenta nie ma takiego panelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 06.12.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na sto procent tak się nazywa, my kupiliśmy te panele na promocji w Leroy Merlin wklejam ci zdjęcie z ich nazwą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 09.12.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Mój M wybrał sięna wycieczkę o oto efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 12.01.2014 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dawno mnie tu nie było, ale gdy wszystko się robi samemu no to niestety czas ucieka i ciągle go mało. Pozdrawiam oglądających i składam wszystkim formuowiczom życzenia : szczęśliwego Nowego Roku 2014 oraz samych przyjemności z budowania własnego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts