Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek - zgadka

WOJNARKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ponieważ wymiotło parę zdjęć, to dodam nowe.

Mamy ocieplony dom, a ja chora i nie mogę pooglądać. Ale jak oglądam zdjęcia, to mnie chce trafić.........

Popatrzcie na te drzwi

DSCF3620.jpg

Pomijam krzywizny wokół drzwi ( łączenie białego z drewnem ). Już mam ochotę iść i to wyrównać. Pomijam, że będe czyścić podbitkę, bo niestety zostało na niej trochĘ! tynku.

Ale moje lampy wiszą krzywo! :bash:

Mój M dopiero jak je powiesił, to zauważył, że przy tynkowaniu panowie olali temat równego rozłożenia kabli. Spoko.

No i pochwalę się jeszcze, a raczej mojego M, że zrobił śliczną huśtawkę dla dzieci. Co prawda dużo mnie to kosztowało ale było warto. DSCF3603.jpg

Zobaczymy w jakim stanie przetrwa do wiosny.

Kocham mój domek!!!!!!!!!!!

Od kiedy tam jest ciepło, to najchętniej bym tylko tam przesiadywała.

I olać SPA pod domem, po co wogóle z niego wychodzić??? :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

Wojnarki przyszlam pochwalic domek :) i sie przywitac przy okazji

kurcze ja czuje juz ten klimat...:jawdrop:on juz ma dusze z zewnatrz...a co to dopiero bedzie sie dziac w srodku....:rolleyes:

drzwi swietne...solidne..nadaja razem z dachowka charrrrakterku tego domu :D

czyli tez masz przydomowe spa ;) :D

Domek jest PRZE-PIĘ-KNY! Okropnie zazdraszczam,u nas dopiero stan zero.I otoczenie Waszego domu też fantastyczne,szczególnie ten płot i choinki.

Tak masz rację już nie mogę patrzeć na to otoczenie. Szczególnie ten płot mnie wkurza, ale może za rok dwa zniknie.

A wogóle to liczyłam, że Ci się moje rynny spodobają, bo musisz przyznać, że takich nigdzie nie widziałaś???????

Otoczenie domu czyli odwodnienie, odbojówka, równanie terenu, wiata na samochody to dopiero przyszły rok może nawet później. Zobaczymy

no widzisz...:D ja bym miala wieksze bajorko, wokol calego domu..ale nawozilismy teren, wiec teraz tylko przed domem jest..a co mi tam, niech sobie jest...to jest reklama dla blotnego SPA, niech ludzie zgapiaja od nas i a tamci jakas prowizje dadza..co by to sobie wnetrza porobic ;)

Nie moge sie doczekac srodka... lubie niespodziewajki :D

• 1 month później...