tauros1990 20.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witam! Piszę pracę licencjacką na temat: "Poziom satysfakcji wykonawców i inwestorów z wykonanych prac budowlanych" . Do opisania zostały mi jeszcze prace tynkarskie wewnętrzne (gipsowe, cementowo-wapienne) oraz szeroko pojęte prace glazurnicze (fugowanie również). Dotyczące zarówno wnętrza, gresu, cokółów jak i balkonów, basenów itp. Interesowałyby mnie Wasze odczucia na temat wykonanych prac czy zostały one dobrze wykonane, jeżeli wystąpiły jakieś błędy to jakie itp. Im więcej tym lepiej Dla najbardziej aktywnych pomocników idzie czekolada pocztą polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saruman 20.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Satysfakcja wykonawców jest wprost proporcjonalna do uzyskanej zapłaty.Co do inwestorów: satysfakcja jest ODWROTNIE proporcjonalna do zapłaty, ale wprost proporcjonalna do jakości prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Znaczy chodzi tylko o to, żeby pozbierać ileś relacji osób zadowolonych z danych prac, bądź nie? Na tym forum są takich relacji tysiące, może nawet dziesiątki tysięcy. Ich znalezienie wymaga użycia gógla i poświęcenia odrobiny czasu. Naprawdę aż tak trudno zrobić to samemu, a nie czekać na gotowca podanego na tacy? J. PS: "niesamodzielność i postawa 'tu-mi-daj' jako sposób życia - perspektywy na przyszłość" - to by była ciekawa praca licencjacka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts