JK2010 20.10.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ja wciąż w temacie kuchni Mam zaplanowany narożny zlewozmywak i zastanawiam się czy to nie błąd. Jak rozwiązać miejsce na kubeł na śmieci, który chcę dać pod zlewozmywakiem. Najwygodniej umieścić kubeł w szufladzie, ale ponieważ to naroży zlewozmywak trzeba by zrobić dwie szuflady lub szufladę i szafkę, które przy otwieraniu będą się blokować. Można oczywiście zrobić narożne dwuczłonowe drzwi, ale obawiam się , że częste otwieranie ich w celu wyrzucenia czegoś do śmieci będzie niewygodne. Znacie jakieś sposoby na rozwiązanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Dwudzielne drzwi narożne, kosz stoi za połówką otwieraną jako pierwsza. Używa się normalnie.Koszy w szufladzie, wyjeżdżających na szynach itp. nie używałem nigdy, więc się nie wypowiem. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 20.10.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 nie mam , ale ci co mają piszą że niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 20.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Korzystałem z kosza a właściwe koszy na szynach. Fajnie to wygląda i w ogóle bajer ale na co dzień raczej nie praktyczne. Jeszcze zależy jak będą te kosze ułożone. Jeśli jeden kosz będzie pierwszy to ja bym tak nie chciał. Teraz nie mam szyn tylko dwa dość wąskie prostokątne kosze które tak samo widać po otwarciu szafki(stoją krótszym bokiem) a w głębi trzeci kosz na papier z którego rzadko się korzysta. Daje to ten plus że mam równie łatwy dostęp do obu koszy z których najczęściej korzystam. Do takiej szafki z której bardzo często się korzysta nie stosowałbym drzwi łamanych. Chyba że tylko otwierać częściej tą pierwszą część. A w ogóle co do zlewu narożnego to jednak zrobiłbym go blisko rogu ale na rogu. Również miałem ten dylemat bo podejścia do wody i odpływy są tam gdzie są ale nie zdecydowaliśmy się na zlew narożny i dobrze wyszło. Ale każdy sam decyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts