themasterp 20.10.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 witam Interesują mnie opinie użytkowników okien Decco 70 - 6 komorowe, jak się sprawują, jak wygląda sprawa z ich trwałością itd.? Czy są godne polecenia? Mam wycenę i dobrą ofertę na tą firmę, oglądałem je na żywo i też wyglądają bardzo fajnie. Jak wygląda ich eksploatacja? PS:Odsyłaczy do goole informuję, iż nie znalazłem wyczerpujących opinii na temat tych okien stąd moje pytanie do UŻYTKOWNIKÓW. Nie chcę zakładać kolejnej pyskówki na forum i toczyć wojny o to czy lepszy jest Brugman, Decco czytam jakaś Veka. Nie masz okien Decco, proszę Cię nie odpowiadaj w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.10.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Mój sąsiad miał i wyje...ł je z hukiem. Więcej Ci nie napiszę bo nie użytkowałem tylko widziałem spektakularny koniec ich żywota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts