Aga J.G 11.05.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Gratulacje zwycięzcom szkoda że dla mnie pora nie taka.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 12.05.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Wkrótce nowy konkurs! Czekamy na Wasze propozycje tematyczne. może jakiś ogrodniczy? Ja też sugeruje ogrodniczy konkurs. Będziemy klikać o 3 miejsce bo dwa pierwsze będą w cuglach dla jatoja i weynroba. No chyba, że Redakcja ułatwi sprawe innym uczestnikom i weyn pod jakimś pretekstem dostanie bana ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.05.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Co do zmiany formuly- to taka jest bardzo fajna i emocjonujaca, szkoda tylko ze sam Murator mi nie pomagal co chwila dostawalam info: Nie mozna wyslac tak szybko nastepnej wiadomosci, sprobuj ponownie pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.05.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Kurrrrrrcze, nie było mnie, akurat praca w terenie dopadła.ale następnym razem..... REDAKCJO jakbyśmy tak wiedzieli z parę dni wczesniej że nam się konkurs szykuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 12.05.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Kurrrrrrcze, nie było mnie, akurat praca w terenie dopadła. ale następnym razem..... REDAKCJO jakbyśmy tak wiedzieli z parę dni wczesniej że nam się konkurs szykuje.... Redakcja dała znać dzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts