Oszolom 20.10.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witam.Co sądzicie o produktach tej firmy?.Ma ktoś może lodówkę.Widziałem jedną lodówkę w MM i powiem szczerze, zrobiła na mnie wrażenie (wizualne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 21.10.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Pociągnę trochę wątek i się wyjaśni dlaczego tak pytam. Na wstępie zaznaczam- nie pracuję ani nie reprezentuję tej firmy.Im więcej wkręcam się w informacje o Haierze tym bardziej ta firma mi się podoba. A że jestem przed wyborem AGD to się zastanawiam....i trochę boję zaryzykować. Jak każdy przed nieznanym.Ale do rzeczy.Trochę informacji o firmie i jej produktach, które każdy może sobie znaleźć w sieci.NAJWIĘKSZY światowy producent AGD.Od połowy 2012 roku Haier postanawia uruchomić intensywną ekspansję na rynek europejski.W 2011 roku nagroda za najlepszy design (lodówki).I najważniejszy news - od Września tego roku Haier i Fagor Mastercook tworzą joint venture w celu wybudowania fabryki lodówek pod Wrocławiem.Z moich obserwacji opinii użytkowników (w szczególności USA i zachodnia Europa). Jeszcze kilka lat temu - totalny chiński shit.Ale najnowsze produkty zdobywają uznanie użytkowników.Patrzę na lodówki, większość nowych modeli ma kompresor linearny od LG.No może teraz trochę ruszy dyskusja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts