Gierga 10.05.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Czy to prawda, że gdy na danym obszarze (ulicy) wodociąg istnieje już min 5 lat, to wodę podłączają Ci za darmo, albo po tańszej cenie. Ktoś mi coś na ten temat wspominał, ale myślę, że to raczej nie możliwe. Może ktoś z Was wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 10.05.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Przykro mi, ale to totalna bzdura Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 10.05.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Jeżeli siec wodociągowa jest dłużej niż 5 lat to chyba nie musisz wtedy ponosić części kosztów związanych z rozbudową sieci. Natomiast co do kosztów podłączenia się do sieci, to zazwyczaj są one ustalane przez Gminę i nie liczyłbym na to, że potraktują Cię ulgowo. U nas np. za samą możliwośc podłączenia się do sieci, Gmina żąda ok. 1500 zł + koszt wykonania przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 11.05.2004 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts