timon120777 29.10.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Trochę przesadziłeś z tym kosztem ale reszta sie zgadza fakt strzelałem- przyznaję i przepraszam podaj prawdziwy(orientacyjny- nie musi być co do grosza)- będzie wiarygodnie i w pełni rzetelnie. podejrzewam że i tak się zwróci w pierwszym sezonie po dobrze podjętej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 29.10.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 mirotekteraz jest spory problem z kotłami na paliwa stałe do nowych domów o niezbyt dużej powierzchni. praktycznie nie ma wyborumoze warto poszukać innego sposobu ogrzania niż węgiel?myśleć trzeba na przyszłość również a nie tylko na dziśmoze się okazać iż inwestycja droższa na starcie w późniejszej eksploatacji da wymierne oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gizmolec 30.10.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Pomyśl o piecu w którym można spalać kilka rodzajów paliwa , miedzy innymi pallet . To paliwo ma sporą przyszłość ponieważ jest ekologiczne , nie brudzi, nie kurzy, popiołu tyle ci nic ,no i ceny nie będą szybować do góry tak jak przy węglu ,koksie ,czy gazie. Najlepszy jest z drzew iglastych to popiół może posłużyć jako nawóz pod roślinki w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 30.10.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Pomyśl o piecu w którym można spalać kilka rodzajów paliwa , miedzy innymi pallet . To paliwo ma sporą przyszłość ponieważ jest ekologiczne , nie brudzi, nie kurzy, popiołu tyle ci nic ,no i ceny nie będą szybować do góry tak jak przy węglu ,koksie ,czy gazie. Najlepszy jest z drzew iglastych to popiół może posłużyć jako nawóz pod roślinki w ogródku.10 dni temu szukałeś informacji na temat spalania pelletu bo to była dla ciebie nowość a teraz zachwalasz? proszę o informacje na temat tego ogrzewania . Dla mnie to nowość a jestem przed wyborem sposobu ogrzewania domu. podobno jest ekologiczny ,wydajny i mało brudzący . Czy ktoś już używa tego typu ogrzewanie to proszę o opinię . A może tak wykup sobie płatny profil a potem zachwalaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof7 30.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Same złośliwości, jak Ty zbigmaz zachwalasz kotły RBR na różnych wątkach, to jakoś nie widzę płatnego profilu u Ciebie ??? Wyjaśnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 30.10.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Same złośliwości, jak Ty zbigmaz zachwalasz kotły RBR na różnych wątkach, to jakoś nie widzę płatnego profilu u Ciebie ??? Wyjaśnisz? Czy złośliwością nazywasz kłamstwo które jest w jego wypowiedzi? Jestem użytkownikiem, wystarczy że poczytasz moje posty. Przeczytaj swoją stopkę i daj na wstrzymanie, ja do ciebie nic nie mam i nie chcę mieć. Jeżeli masz coś do mnie to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts