Olleo 23.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam, gdzie dostanę taki element i jak się on nazywa?http://i.snag.gy/7JUN0.jpg To ma być częściowo zakryte styropianem ocieplającym i wyrównującym czoło płyty balkonu - do tego ma być kręcona balustrada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.10.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Może to jest łącznk balkonowy... link do sklepu: http://www.kataloginzyniera.pl/produkty/20262/Lacznik_balkonowy_ISOKORB_KST.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 23.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie wiem czy takie coś dostaniesz gdzieś w sklepie.Szybciej chyba zleć do wykonania taki element gdzies w warsztacie ślusarskim.No chyba że jesteś z okolic Gdańska to mogę takie coś dla Ciebie wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 23.10.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Nie wiem czy takie coś dostaniesz gdzieś w sklepie.Szybciej chyba zleć do wykonania taki element gdzies w warsztacie ślusarskim.No chyba że jesteś z okolic Gdańska to mogę takie coś dla Ciebie wykonać. A co za problem wysłać mu to pocztą? Pozdrawiam Edytowane 25 Października 2013 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 24.10.2013 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Wyslalem pytanie do tych, co beda mi robic balustrade, ale poki co brak odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 28.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A co za problem wysłać mu to pocztą? Pozdrawiam Dla mnie,żaden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts