Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Śliczny domek, elewacja super i balustrady pasują do całości , fajnie Wam wyszło

Kafle czarno białe fajny pomysł, sama się zastanawiam nad takim rozwiązaniem w jednej z łazienek

Białe meble kuchenne na wyskoki połysk to jest to !!! :) ale blat biały na połysk odradzam , bardzo się rysuje. Też taki chciałam bo wygląda nieziemsko ale widziałam takie po kilku miesiącach użytkowania, masakra

Pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/184092-dziennik-budowy-domu-bergamo/page/2/#findComment-6595694

Witaj Beatagl, miło mi ze wpadłeś do mnie :-)

Bardzo sie cieszę ze podoba Ci sie nasz domek. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego właśnie projektu. Bałam sie jak wyjdzie elewacja ale chyba jest ok. Balustrady to nasz projekt a wykonanie brat + tato :hug:Chłopaki spisali sie swietnie.

Masz racje z tym blatem... w połysku odpada. Będzie zwykły bialy mat.

Syberia bardzo ładna szachownica, choć ja nie lubię kafli układanych w karo. Chyba dlatego ze traz na mieszkaniu mam wszystkie kafle ułożone w ten sposób.

Prace powoli idą do przodu. Płytkarz skończył kotłownie, spiżarnie i garaż. Teraz jest robiona pralnia :-)

Dziś chłopaki zalali nam taras. Cieszę sie bo będziemy mogli zrobić na nim jeszcze grilla przed końcem sezonu:yes:

https://forum.murator.pl/topic/184092-dziennik-budowy-domu-bergamo/page/2/#findComment-6596794