bambolka81 03.10.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Syberia pochwał sie swoją łazienką. Jestem ciekawa ja wyglada u Ciebie szachownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 03.10.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam Śliczny domek, elewacja super i balustrady pasują do całości , fajnie Wam wyszło Kafle czarno białe fajny pomysł, sama się zastanawiam nad takim rozwiązaniem w jednej z łazienek Białe meble kuchenne na wyskoki połysk to jest to !!! ale blat biały na połysk odradzam , bardzo się rysuje. Też taki chciałam bo wygląda nieziemsko ale widziałam takie po kilku miesiącach użytkowania, masakra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 03.10.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 w mieszkaniu szachownicę mam tylko w wc , nie za dużo jej widać, w domu będzie jej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolka81 04.10.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Witaj Beatagl, miło mi ze wpadłeś do mnie Bardzo sie cieszę ze podoba Ci sie nasz domek. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego właśnie projektu. Bałam sie jak wyjdzie elewacja ale chyba jest ok. Balustrady to nasz projekt a wykonanie brat + tato :hug:Chłopaki spisali sie swietnie. Masz racje z tym blatem... w połysku odpada. Będzie zwykły bialy mat. Syberia bardzo ładna szachownica, choć ja nie lubię kafli układanych w karo. Chyba dlatego ze traz na mieszkaniu mam wszystkie kafle ułożone w ten sposób. Prace powoli idą do przodu. Płytkarz skończył kotłownie, spiżarnie i garaż. Teraz jest robiona pralnia Dziś chłopaki zalali nam taras. Cieszę sie bo będziemy mogli zrobić na nim jeszcze grilla przed końcem sezonu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolka81 06.10.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Beatko, oglądałam twoje zdjęcia. Bardzo mi sie podoba Twoja wanna dwuosobowa:yes: Tez sie nad taka zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolka81 06.10.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) Łyk inspiracji łazienkowych Wc małe Edytowane 6 Października 2014 przez bambolka81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolka81 06.10.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) Jeszcze Wiele tego ale będę musiała na coś sie zdecydować. Tylko co wybrać jak tyle piękności jest... Edytowane 6 Października 2014 przez bambolka81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts