dareksbs 24.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witam, Od razu uprzedzam że jestem zielony jeśli chodzi o budowę i remonty, dlatego postanowiłem się poradzić ekspertów co i jak zrobić. A więc, mam takie gniazdka... I chcę je "przyczepić" do ściany z regipsu i teraz pytanie... Jak to zrobić ? Czy potrzebuje zwykłe śruby ? i po prostu śrubokrętem wkręcić to pudełko do ściany ? Czy może kupić kołki rozporowe i najpierw wywiercić małe dziurki wsadzić te kołki i to wkręcić ? Poza tymi dwoma sposobami nie mam pojęcia co jeszcze mogę zrobić... chyba jedynie przykleić na klej Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 24.10.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Są specjalne kołki do gipskartonu, kupisz w każdym sklepie "z gwoździami": http://www.selena.pl/content/repository/images/Selena_pl/produkty/Fixings/gr3/042-1.gif Są tez specjalne puszki do gipskartonu, dzieki którym można zrobić gniazdko wtynkowo, a nie szpecić ściany natynkowym. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 27.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Możesz tez przykleić dobrym klejem montażowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts