Adam626 24.10.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 czy takie laczniki ciesielskie sie nadaja? KĄTOWNIK ŁĄCZNIK CIESIELSKI 100szt 105x105x90 FV za 249pln zastanawiam sie czy mogą byc gorsze od tych oferowanych przez skład za 410zł (wzmocniony kp-2)http://allegro.pl/katownik-lacznik-ciesielski-montazowy-105x105x90-i3626854225.html albo takie gwozdzie czaarne po 4,90 za kghttp://allegro.pl/gwozdzie-budowlane-300mm-czarne-1kg-fv-i3578286927.htmlod gwozdzi czarnych ze skłądu po 6,80pln/kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 25.10.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 zastanawiam sie czy mogą byc gorsze od tych oferowanych przez skład Na pewno te z alle będą droższe o koszt przesyłki, często grubość ścianki i warstwy ocynku galwanicznego jest mniejsza. Raczej też nie oddasz materiałów które zostaną po robocie. Ja kupuję wszystko w lokalnej hurtowni budowlanej , jak zostanie to oddam, jak nie pasuje to wymienię , a jak co duże to dzwonię i mi za darmo( przy okazji zaopatrzenia innych budów) przywiozą.Z niczym nie robią problemu a spróbuj coś oddać albo wymienić w necie .Jeżeli chcesz zaoszczędzić kasę na budowie domu to najlepszym do tego etapem jest wykończenie wnętrz, tu najwięcej wydasz i możesz najwięcej zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 25.10.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja kupuję wszystko w lokalnej hurtowni budowlanej , jak zostanie to oddam, jak nie pasuje to wymienię , a jak co duże to dzwonię i mi za darmo( przy okazji zaopatrzenia innych budów) przywiozą.Z niczym nie robią problemu a spróbuj coś oddać albo wymienić w necie .Jeżeli chcesz zaoszczędzić kasę na budowie domu to najlepszym do tego etapem jest wykończenie wnętrz, tu najwięcej wydasz i możesz najwięcej zaoszczędzić. Dokładnie tak samo robię.... lokalna hurtownia, towar można zwracać, dowiozą bez kosztów, zbiorcza faktura płatna np. raz w miesiącu... poza tym oszczędzać można na wykończeniu a nie na elementach konstrukcyjnych których nie będzie można wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 26.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 też robiłem z lokalną hurtownią, ale tym razem zamowilem z allegro - lokalna hurtownia po rabatach 1190PLN a allegro 700zł z wysyłką i podobno wszystkie elementy z aprobatą techniczną. Kupilem gwoździ z 80kg, pręty gwintowane M16, podkłądki, łączniki ciesielskie etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 27.10.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 A do czego Ci 80 kg "czarnych" gwoździ? Prowadzisz jadłodajnię? Stosujesz receptury Cygana co to na gwoździu zupę gotował? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts