perm 26.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Otóż (nie zaczyna się od otóż) zakupiłem swego czasu w Castoramie 4 żarówki. Oszczędne. Droższe od zwykłych 3 razy czyli po 6 zeta. Żarówka pierwsza przepaliła się po miesiącu. Na szczęście miałem paragon więc pojechałem reklamować. Zdziwiona pani zwróciła bez problemu 6 zł. Po kolejnych 2 miesiącach zepsuła się następna. Pojechałem rekalmować. Pani musiała juz skonsultować się z kierownikiem ale 6 zł zwróciła. Po pół roku zepsuły sie kolejne dwie. Paragon był, zabezpieczony w szufladzie więc pojechałem reklamować. Pojawił sie problem bo do zwrotu tym razem pani zażądała opakowania. Nie miałem go oczywiście więc zdecydowałem się zareklamować niezgodność towaru z umowa. Po konsultacjach na wysokim szczeblu dostałem jednak zwrot pieniędzy. Zakupiłem kolejne cztery żarówki energooszczędne po cenie słusznej. Paragon zachowałem. Wygląda na to że ze względu na kiepską jakość takich żarówek mam do końca życia zabezpieczone dostawy nowych na miejsce przepalonych. Jest jednak jakiś plus żarówek energooszczędnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 28.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 no to masz fajnie bo ja mam do castoramy parę kilometrów i nie chce mi się reklamować tych bubli choć faktycznie palą się na potęgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 28.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jaka cena taka energooszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.10.2013 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby reklamować przepaloną żarówkę. Kupowało się nową i tyle. Te z przymusu kupowane, niby energooszczędne jednak już takie tanie nie są. Producenci nabijają sobie kabzy korzystając z głupoty eurokratów a ja nie mam zamiaru bezkrytycznie na to patrzeć. Jest 2 letnia gwarancja? Jest! Żarówki za darmo do końca życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 29.10.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 trochę racji masz , mnieteż wkurzają te żarówki , że takie drogie , ale ja nie jestem aż taka poskładana żeby przechowywać paragon od żarówki mam jedną świetlówkę którą kupiłam 16 lat temu , nadal świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 29.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wygrzebałem z piwnicy lampę z Ikei z dwiema 7-watowymi świetlówkami pamiętającymi jeszcze moje kawalerskie czasy. Działają. Paragonów na pewno nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.11.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 raczej cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.11.2013 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby reklamować przepaloną żarówkę. Kupowało się nową i tyle. Te z przymusu kupowane, niby energooszczędne jednak już takie tanie nie są. Producenci nabijają sobie kabzy korzystając z głupoty eurokratów a ja nie mam zamiaru bezkrytycznie na to patrzeć. Jest 2 letnia gwarancja? Jest! Żarówki za darmo do końca życia . Fajnie, aleś jeszcze mlody i Ci się chce. A co z resztą ludków? Ja Ciebie powiem, że kupiłem dwa razy takie cudo. I od dawna u mnie to już nie gości. I nigdy więcej nie będzie. Teraz kupuję znicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.11.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Sam sobie znicze kupujesz?! A kto Ci je zapala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.11.2013 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Sam sobie znicze kupujesz?! A kto Ci je zapala? Się to programuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika23 03.02.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 No mi się nie chciało latać z tymi żarówkami ich reklamować, a mogłam. Też mi się przepaliły po kilku miesiącach. Po prostu kupiłam droższe, tym razem przez internet, w Perfektmarket, i one już działają dość długo, chyba z półtorej roku będzie. Ale pomysł świetny, jak mi się znów przepalą, to tym razem nie odpuszczę. W końcu co z tego, że tanie, skoro jest gwarancja i producent pisze, że ileś tam godzin będą działać, to mają działać. Więc albo niech poprawią jakość albo niech nie piszą bzdur, tylko prawdę. Może wszyscy powinniśmy zacząć tak robić, to się nauczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 04.02.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Co za intelygentna reklama "Perfektmarketa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts