enedue 30.04.2015 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ok, nie budzić Miśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.05.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 O, na temat tych impregnantow też chętnie się coś dowiem bo my podłogę sami chcemy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 01.05.2015 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 rano, o której TY WSTAJESZ?dzisiaj jest dzień wolny od pracy, chyba że ty nie masz, bidulko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.05.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 małę dzieci Też wstałam rano i szperam dla Was w linkach o betonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.05.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 andzia szukaj szukaj, ja też skorzystam podziwiam męża, Ciebie, że chcecie i potraficie, to naprawdę dużo i nawet nie wspominam o kwestii finansowej, tylko o takim zaparciu i chęci do realizacji, taki Adam Słodowy zrób to sam pamiętacie ten program ? moje starsze dzieciaki odpowiednio rok młodsze, ale też 1 klasa gimnazjum i 1 klasa LO u mnie nie dzieci, a koty pozwoliły spać jedynie do 7, nad ranem reagują na każdy mój ruch i nie dadzą się oszukać, zaczynają kręcić się po mnie i chciał niechciał trzeba wstać i saszetkę świeżutką z rana zapodać cóż jak wstałam dać im jeść, to już mi się odechciało spać, obiad już zrobiony a poza tym jednak nerwy okołobudowlane mnie trzymają, też tak miałyście ? na razie w sumie mam kilka spraw wyprostowanych i w miarę jasnych, teoretycznie nie mam powodu do zmartwień, ale od tygodnia mnie trzyma taka jakaś beznadzieja budowlana macie instalację odgromową lub zamierzacie ją mieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.05.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 wstawiłam u Aniko. My nie mamy kasy Gdybyśmy mieli nie patyczkowalibyśmy się sami ze wszystkim i z tanimi rozwiązaniami. Ale takie życie Przy naszych pensjach cud, że kupiliśmy dom i że dali mi kredyt po 40 ale dali, to nie marudzę Poza tym nam nie zależy żeby wszystko było od linijki, najmodniejsze i wystawne, dla siebie odgarniamy by nam było wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.05.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Andzia doskonale rozumiem uwierz mi jednak, że podziwiam i doceniam, u mnie przez 10 lat były niedokręcone drzwiczki do szafy, bo mój mąż nie umiał znaleźć czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.05.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 U mnie też Wyprowadziliśmy się z listwa między przedpokojem a kuchnią nadal nie została przykręcona... stoi za drzwiami, chyba, ze lokator ją wywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.05.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Syn 10mies i od urodzenia nie przesłał nocy a wstaje na dobre o 6. Nie zauważyliście że forum podaje czas o 2 godz wcześniej niż rzeczywistość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.05.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Masz źle ustawioną strefę czasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 01.05.2015 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja też i też kasy już nie mamy. Ale i tak lubię diy, nawet gdybym miała. Po prostu nie umiem za bardzo wymagać i wolę zrobić sama i sobie tej przykrości oszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.05.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Chce większość mebli mieć DIY jak coś pójdzie nie tak to sobie szybciej się wybaczy niż komuś komu się zapłaciło Jak się zmienia strefę czasową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.05.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 u g ory klikasz Twój profil, potem ustawienia (u gory po prawej) a potem ustawienia zaawansowane są na pasku po lewej, na dole tych ustawień masz strefę czasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.05.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ustawienia>Zaawansowane ustawienia> Ustawianie daty i czasu > Strefa Czasowa: (GTM+1:00 Warszawa, Bruksela, Kopenhaga, Madryt, Paryż) My też wszystkie planujemy sami zrobić - szafki - komódki pod ściany do salonu-jadalni + stół + wszystkie łóżka w sypialniach. Muszę tylko drewno zamówić ale to później, na razie można żyć bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.05.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Testuje ustawienia Ciągle -1 godzina :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 01.05.2015 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 http://www.meble-ogrodowe-dekkor.pl/lezaki-i-lezanki-lozka-ogrodowe/malta-lezanka-dwuczesciowa-ogrodowa-technorattanowa dla pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.05.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 na który taras ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 02.05.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Myjk, przepiękne te zlewu ceramiczne. Ten rodzaj ma jakąś swoją nazwę? Wszędzie występują jako zlewozmywaki modułowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 02.05.2015 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 na południowy update - mam już zamontowaną lampę przy wejściu i grzejniki w domu. Był zgrzyt, bo w dużym pokoju zostały zamontowane na odwrót - miał być duży w kącie i mały przy kanapie, no a jest jak jest. Oczywiście można by przełożyć, ale pan się zaklina , że będzie ok. No i po przełożeniu zostałyby dziury po większym do łatania w ścianie. No to zostaje jak jest, a jak będzie źle, to przełożę w zimie. Mąż mi uskutecznił przesłuchanie wczoraj w temacie grzejników, a dlaczego takie, a dlaczego tak, a dlaczego jeden 500 a drugi 1500 a nie dwa po 1000. W końcu szlag mnie trafił, powiedziałam , że jak ustawiałam te grzejniki, pół roku temu, to był zajęty bo grał czy coś oglądał i mnie zbywał, to jest jak jest i niech się …odepnie Grzejniki zostały pochwalone przez pana, że lepsze od Noirotów, które oni montują, solidniej wyglądają. Mam atlantici f18. Wstępny rachunek za podłączenie pojawił się na 2400-2800, razem z papierami i odbiorami i pan sam zasugerował, że może ktoś tutejszy zrobi taniej. To tylko 7 m . Wczoraj mieliśmy kopać ogródek, ale - burza i deszcz. Za to przyjemnie było popatrzeć na rozjaśnioną buźkę starszego syna, bo jego mało co rusza pozytywnie. Dzisiaj rodzina wybyła do szwagierki na działkę. Działka super, nawet z pięknym białym kotem, miałam jechać, ale rano się obudziłam w nastroju - Niech ONI JUŻ jadą! i zostałam. Mam do zrobienia farbę na głowę, projekt tarasu, i posegregowanie rachunków. A poza tym ulubione wafelki i CISZA :razz:w zasadzie szkoda, że nie zostaną na noc Aniko, wyrazy współczucia, moje dzieci w zasadzie spały, tylko na karmienie się budziły, ale ponieważ spały ze mną, to nie było problemu, w zasadzie same się podłączały .Więc w zasadzie nie byłam niewyspana. I fakt, wstawały o 6 rano, myślałam, że jak mi robią takie regularne pobudki to nie będzie przynajmniej problemu z chodzeniem do przedszkola. Nici, przeszło im jak ręką odjął już w drugim tygodniu publicznej edukacji i od tamtej pory muszę rano wywlekać z wyra dzień w dzień. Z pozytywnych wieści to mąż dostał pracę. W Ostrołęce co prawda, ale to nie jest tak daleko. Coś tam była mowa o Kopenhadze, będzie miał rozmowę jeszcze, ale jedno jest jasne - ja już nie chcę wyjeżdżać. Za nic w świecie. Chcę własne miejsce na ziemi, własne brzozy i jodły i własną pracownię. Za nic w świecie więcej wynajmowanych i tymczasowych miejsc. Chyba jest rozczarowany moim podejściem. Tak troszeczkę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.05.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Moje też śpią z nami ale ja i tak budzę się na karmienie, jakoś za bardzo boję się załatwienia. Poza tym bestia w nocy taka leniwa ze jak chce jeść to robi dziubek i kopie mnie mała nóżką jak się nie obudze i mu nie wsadze w ta buzkę to robi awanturę córka przychodzi średnio godzinę po ululaniu. Powiedziała że będzie przychodzić nawet jak będzie duża chyba że dostanie kotka z którym będzie spać ;P Fajnie że z praca już spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts