enedue 24.07.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 (edytowane) Tutaj moja kuchnia, zabrakło jednego uchwytu do szafki 80 po lewej przy oknie. Tak sobie myślę, że chyba dodam jeszcze uchwyty na zmywarce, druga od prawej i jeden tuż pod zlewem, aby trzymać rytm, bo tak jakoś głupio wygląda. Przy piekarniku na niskim murku będzie opierał się blat do jedzenia. Lodówka będzie sobie stała grzecznie za ścianą, w pomieszczeniu gospodarczym. Edytowane 24 Lipca 2015 przez enedue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 24.07.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Tutaj łazienka z moim kibelkiem, po drugiej stronie jest taki sam, symetrycznie, a pomiędzy nimi - szafo-pomieszczenie gospodarcze, z powieszonym już bojlerem. Po drugiej stronie będą szuflady na papiery toaletowe, ręczniki i inne takie potrzebne w łazience. W podłodze są dziury na brudy do pomieszczenia gospodarczego niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 24.07.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 A tu korytarz na górze - miało być miejsce do czytania z małą kanapką, ale zaczęłam się zastanawiać , czy nie oddać całego pokoju na dole mojemu biednemu małżowi, a sobie - tymczasowo rzecz jasna - zanim doprowadzę do porządku warsztat - nie ustawić biurka z kompem właśnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witam późną porą, bo trochę potrwało przeczytanie całego wątku, a warto było Bardzo ładnie sobie poczynacie Co do malowania metalowego łóżka, to odradzam, bo ciemne są bardzo ładne, tylko częściej trzeba kurz wycierać Gdyby jednak Mąż uległ namowom, to najsensowniej oddać je do malowania proszkowego. Z tym jednak też może być kłopot nie lada, bo trudno znaleźć warsztat z tak dużą komorą, to której zmieści się część o długości 2 metrów Testowałam temat, bo miałam dół stołu kuchennego do przemalowania No i to malowanie proszkowe najczęściej musi być poprzedzone piaskowaniem i łączny koszt tej całej zabawy jest większy niż zakup nowego Stół więc przetarłam papierem ściernym i pomalowałam sprayem Jakoś jeszcze jest. Ale łóżka tak robić nie radzę, bo bardzo szybko się porysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Och, witam uprzejmie i dziękuję za miłe słowa, Tomkowa Osobiście myślałam o farbach Annie Sloane - podobno są nie do zdarcia, niektórzy nimi blaty kuchenne malują! No ale małż postawił veto to i temat umarł. Z wieści budowlanych - mam chyba spierdzieloną jak złoto mozaikę. Zdarza się, trzeba będzie poprawić, bo to jedyna ozdoba dolnej łazienki. No Twoje mozaiki, Tomkowa, ustanawiają standardy Burza jak złoto idzie. Też wyłączacie komputery? Mnie zostało z dzieciństwa - wtedy wyłączanie tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.07.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 U nas też grzmi i błyska, a ja się potwornie boję burzy Jadę na bateriach, a tv oczywiście wyłączony Co jest nie tak z Twoją mozaiką?? Ze mną panowie glazurnicy nie mieli łatwo, też mam hopla na punkcie schodzących się fug i milimetrowej roboty. Ale muszę przyznać, że znali swoją robotę znakomicie Podziwiam Twoje przestronne łazienki i tylko jedno bym zmieniła Zlicowałabym płytki ze ścianą, aby uniknąć rantu na brzegach płytek, który jest bardzo niewdzięczny do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Ja uwielbiam burzę Moja mozaika ma pijane fugi i milion ciekawych płaszczyzn - jak ją pomaluję błyszczącą farbą to będzie dyskoteka Przestronne??? Jedna ma 1,7 na 3,9 i a druga 1,7 na 3 i ma jeszcze wycięcie. A ta na dole 2,1 na 1,2. Naprawdę nie są duże. Jak projektowałam kafelki, to też się zaklinałam, że tego rantu nie będzie, bo taki mam teraz w mieszkaniu i znam ból. Ale w końcu wyszło, że musi być, bo tak - lepiej wygląda, tak bardziej surowo. Pomijam, że musiałabym opłytować KG praktycznie wszystkie ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.07.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Wymiary wymiarami, ale liczy się wrażenie Na fotkach wyglądają na spore. Ta na dole, to niemal taka jak moja mała Moja jest 10 cm węższa i geberit był wkuwany w ścianę I też mam płytki fargo w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Bo jeszcze puste jak dojdą ścianki i umywalki to się gwałtownie skurczą . Mój stelaż też jest w ścianie. Fargo są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Moje marzenie na teraz i zawsze http://allegro.pl/basen-wanna-spa-jacuzzi-hydromasaz-wanny-mog-18188-i5538686878.html to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.07.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Eeee jakieś drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 W taki upał nawet drobiazg może uratować życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.07.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 No. Drobne kosztuje to czemu się zastanawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Pewnie wrodzone skąpstwo i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.07.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Pewnie wrodzone skąpstwo i tyle Wcale nie, po prostu łazienka jest za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Właśnie, mimo że jestem trzy przystanki dalej, słucham przymusowo koncertu AC/DC. Jestem ciekawa, czy ktokolwiek wyjdzie z imprezy bez poważnego uszczerbku słuchu i konieczności natychmiastowego nabycia aparatu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Wcale nie, po prostu łazienka jest za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.07.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Właśnie, mimo że jestem trzy przystanki dalej, słucham przymusowo koncertu AC/DC. Jestem ciekawa, czy ktokolwiek wyjdzie z imprezy bez poważnego uszczerbku słuchu i konieczności natychmiastowego nabycia aparatu… A dach zamknęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.07.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 a nie wiem ale wali tak, jakby i ściany rozebrali, choć widzę, że stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.07.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Czyli zamknęli, bo inaczej deszcz by uniemożliwił bębnienie z takim nagłośnieniem No cóż, dzisiejszy wieczór to Twoje "Highway to hell" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts