Sakura-san 26.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witam. W mieszkaniu które wynajmuję jest pralka whirpool ładowana od góry. Nie jestem pewna jaki to model, ale to taka o załadunku do 5kg, bez wyświetlaczy. Problem polega na tym, że wydaje się jakby w ogóle się bęben nie poruszał. Ubrania ciekną wodą, śmierdzą. Czy używam kapsułek, czy proszku z płynem pranie w ogóle nie pachnie. Próbowałam na różnych programach, przy różnej temperaturze i szybkości wirowania. Za każdym razem jest to samo. Nie mam pojęcia czy to ja coś robię źle (średnio się znam), czy to wina pralki. pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MassiveR 07.11.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Myślę, że to wina pralki niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts