Hanss 02.08.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja mam papę podkładową SUPER WERNER z Janikowa....naprawdę bardzo dobry produkt.....miała być również po miesiącu przykryta dachówką......ale stało się inaczej.....dachówka z wadami fabrycznymi, sprawa zakończy się w sądzie.....dlatego z miesiąca zrobił się rok, a może będzie nawet półtora......ale dobra papa leży na dachu i choć to mnie trochę uspokaja..... Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Hanss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 03.08.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Serio, pod ceramikę musze układać az tak drogą papę? Zakladam, ze jednak nie bedzie problemow jak u ciebie i zaraz po papie bedzie szla dachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek987 30.07.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Witam, podłączę się pod temat. Proszę o pomoc w doborze papy na dach deskowany. W przyszłym miesiącu planuję zmienić deski oraz obić dach papą. Natomiast w przyszłym roku, po zimie planuję położyć na papę blachodachówkę. W związku z tym chciałem doradzić jaką najlepiej papę mam wybrać. Nie chciałbym zbyt przepłacać, ale z drugiej strony nie chciałbym aby woda mi przeciekała, albo papa spłynęła itp Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts