specjalnynikt 27.10.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Adminie Wielki nam tu panujący ...................jeśli dajesz dyspensę moderatorowi to musisz wiedzieć czemu ona ma służyć.Ban za obrażanie a nie za to co sobie wymyśli.Wydaje mi się ,że dając bana na szanującym się Forum powinien być zapis za co i dlaczego.Bo jak powiem gówno w innym kontekście to mam bana???Jak mam inny pogląd jak osoba ,która się męczy ze swym problemem to ban????Uważam ,że jeżeli osoba wbrew regulaminowi pisze niedorzeczności choćby nawet,,,,,,,,,,, to powinna być o tym poinformowana. Kolesiowanie wek.Proszę o tym poinformować publicznie. Regulamin jest tak skąpy w obrażaniu i słownictwu ,że nie będzie miał odniesienia w tym o czy rozmawiają forumowicze. Edytowane 27 Października 2013 przez specjalnynikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts