Tomasz1956 28.10.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Mam pytanie po czym rozpoznać dobrą siatkę podtynkową z włókna szklanego, ewentualnie jakie firmy polecacie?Wybrałem siatkę Eurowek Lux 160g, jest znaczek na niej Produkt Polski, ale doczytałem w necie że ta firma do 2012 roku sprowadzała siatkę z Chin a teraz produkuje sama. Ciekawi mnie do czego ogranicza sie ta produkcja, czy włókno szklane nie jest sprowadzane z Chin lub cała siatka i np. tylko barwiona na kolor żółty. Drugie pytanie, czy klej do siatki występujący w systemie z tynkiem silkatowym będzie dobry pod tynk silikonowy? Dokładnie chodzi mi o klej Izolbet KSU, firma Izolbet ma w sowjej ofercie tynki akrylowe i silkatowe, a ja planuję dać tynk silkonowy na ten klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.10.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Najlepiej kup produkt jakiegoś normalnego producenta:Caparol, henkel...Izolbet.... hm....... jak chcesz to rób..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.10.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 jeśli chodzi o klej, to bez znaczenia jakiego tynku później użyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 28.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jak nie chcesz problemów przy ewentualnej reklamacji na tynk to sprawdź czy producent nie wymaga użycia całego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts