musicman 28.10.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cześć,Możecie mi doradzić jakie warstwy zastosować na balkon w przypadku kiedy mam łączniki termiczne, które wykluczają mostki termiczne?Jeśli mam je zamontowane (firmy schock) to czy wogóle potrzebuję coś pod płytki poza klejem i np folią w płynie? Coś stoi na przeszkodzie aby płytki kłaść bezpośrednio na beton?Kolega w bloku ma i ponoć ma tam więcej warstw ale czy one wogóle są potrzebne? Zamiast wylewać szlichtę nie można od razu przykleić do płyty żelbetowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 28.10.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Można, oczywiście że można, i potem można a nawet trzeba czekać kiedy te płytki odpadną razem z klejem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musicman 29.10.2013 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Można, oczywiście że można, i potem można a nawet trzeba czekać kiedy te płytki odpadną razem z klejem;) Możesz napisać z jakiego powodu? Pierwotnie mam kilka warstw zgodnie z reszta sugerowanym tutaj na forum rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts