Poni 28.10.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witam, mam komin murowany z czerwonej pełnej cegły, wewnątrz kamionka i kwasówką na gaz. Zalałem na kominie czapkę zbrojoną drutem z betonu. Komin chciałbym żeby był betonową imitacją kamienia, jak to zrobić żeby nie odpadło? Czy w ogóle jest to możliwe do wykonania żeby nie odpadło?? Słyszałem że wcześniej czy później to odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5 28.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Możesz do tego wykorzystać system flex-c-ment. Najbliższego wykonawcę masz w Żyrardowie firma RENOVA. Ktoś z forum już korzystał z jego usług i chyba nie było zastrzeżeń (warto podpytać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 08.11.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Niestety już kupiłem, szukam sprawdzonej technologi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jks 11.12.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam, mam komin murowany z czerwonej pełnej cegły, wewnątrz kamionka i kwasówką na gaz. Zalałem na kominie czapkę zbrojoną drutem z betonu. Komin chciałbym żeby był betonową imitacją kamienia, jak to zrobić żeby nie odpadło? Czy w ogóle jest to możliwe do wykonania żeby nie odpadło?? Słyszałem że wcześniej czy później to odpadnie. Wczesniej czy później odpadnie - jest tak jak piszesz. By miec skpokój z kominem na długie lata warto pomyślec o gotowej obudowie komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts