BADI23 28.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Poprosze o opinie w moim temacie. Dach dwuspadowy dachówka rooben , deski ,papa. do tego wełna isover super mata 0,033 15 cm w krokwie(18cm) dotego na przekładkę ta sama wełna 10cm . Na stelaż ma być przyklejony (wynalazek o nazwie )Alufox ma działać jak folia bo nie wierzę ze to ma właściwości izolacyjne. Proszę o opinie w kwesti tej izolacji . Był bym wdzięczny za wyliczenie oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BADI23 28.10.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 krokwie 8x18 co 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BADI23 28.10.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Co znaczy "brak sd folii"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BADI23 28.10.2013 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 nie wiem chyba na stronie producenta nie ma takich danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BADI23 29.10.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 dzwoniłem do producenta i ta folia nie przepuszcza pary wodnej i chyba w tym przypadku o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BADI23 12.11.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To znowu ja coś zapytam . Chodzi o to że na jętki chcę przybić deski i dać płyty żeby można było użytkować strych i teraz jest pytanie jaką folię (czy może membranę dachową) dać pod te deski Kolega dał dobrą membranę dachową żeby wilgoć nie wchodziła w wełnę ale miała możliwość wydostania się na zewnątrz. Strych będzie pełnił swoją rolę nie będzie izolowany bo wełna na poddaszu jest tylko na skosach i na jętkach. Bardzo proszę o radę bo sam nie wiem a jutro muszę przywieść ten materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts