Włodzimierz Skrzypek 29.10.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników forum. Znalazłem się tutaj, ponieważ stoję przed wyborem grzejnika. Dość przypadkowo trafiłem na stronę z grzejnikami z bardzo ciekawą grafiką, co więcej wyglądają bardzo ładnie (prawie jak obrazy) i pomimo ceny zachęcają do kupna. Tylko zastanawiam się czy naklejki na grzejnikach będą trwałe i np. podczas mycia grzejnika folia nie będzie się odklejać. Producent daje 5cio letnią gwarancję, lecz mimo wszystko, ktoś jest już może posiadaczem takiego grzejnika, albo zna się lepiej ode mnie. http://armaturasanitarna.sklep.pl/586-1411-thickbox/grzejnik-lazienkowy-plg-art-500x600.jpg Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodzimierz Skrzypek 30.10.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników forum. Znalazłem się tutaj, ponieważ stoję przed wyborem grzejnika. Dość przypadkowo trafiłem na stronę z grzejnikami z bardzo ciekawą grafiką, co więcej wyglądają bardzo ładnie (prawie jak obrazy) i pomimo ceny zachęcają do kupna. Tylko zastanawiam się czy naklejki na grzejnikach będą trwałe i np. podczas mycia grzejnika folia nie będzie się odklejać. Producent daje 5cio letnią gwarancję, lecz mimo wszystko, ktoś jest już może posiadaczem takiego grzejnika, albo zna się lepiej ode mnie. Panowie, jakieś podpowiedzi bądź rady dotyczące tego grzejnika ? Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodzimierz Skrzypek 04.11.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Udało mi się znaleźć odpowiedz na moje pytanie. Nadruk na grzejnikach jest "nie do ruszenia". Pan użytkujący grzejnik już ponad rok całkowicie poleca grzejnik o który pytałem. Podobno na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach. Edytowane 4 Listopada 2013 przez Włodzimierz Skrzypek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 04.11.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Skoro jest taki super to kup i się zachwycaj. A może to od Ciebie można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 04.11.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Taka ozdoba ma jakikolwiek sens w dużej i mało używanej łazience, gdzie po pierwsze jest dystans do grzejnika żeby malowidło podziwiać, a po drugie w łazience nikt nie wiesza na grzejniku ręcznika do przeschnięcia. Czyli w normalne, typowej łazience zupałnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodzimierz Skrzypek 04.11.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Skoro jest taki super to kup i się zachwycaj. A może to od Ciebie można kupić ? Jeżeli chcesz to mogę i Tobie zamówić i sprzedam z dodatkową prowizją Poważnie, to nie, nie ode mnie można kupić grzejniki o które pytam. gondoljerzy pamiętaj, że grzejniki nie muszą wisieć tylko w łazience. W domu bądź mieszkaniu pomieszczeń jest trochę więcej. Mój grzejnik np. trafi do korytarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 04.11.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jak dla mnie kaszanka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodzimierz Skrzypek 05.11.2013 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jak dla mnie kaszanka.... z grilla czy z patelni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodzimierz Skrzypek 15.11.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dla potwierdzenia bobasxx, że to nie ode mnie można kupić te grzejniki. Dołączam grzejnik zainstalowany w łazience, pomimo wcześniejszych planów z instalacją w korytarzu.http://i43.tinypic.com/szwgt0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 19.11.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dla potwierdzenia bobasxx, że to nie ode mnie można kupić te grzejniki. Dołączam grzejnik zainstalowany w łazience, pomimo wcześniejszych planów z instalacją w korytarzu. http://i43.tinypic.com/szwgt0.jpg No faktycznie ładny, jak dla mnie za dużo kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 19.11.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No faktycznie ładny, jak dla mnie za dużo kwiatów No tez mi trąci.... wiocha .pl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 27.01.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Grzejniki ładnie pomalowane ale to lipa totalna szczelność na poziomie durszlaka. Kupiłem dla klienta 2 szt jeden zamontowany i jest ok działa szczelny. Ale drugi dokładnie model PŁG-K cieknie - trudno trafia sie zgłaszam rekalamacje dostaje nowy na wymiane jade do klienta 600 km w obie strony wymieniam i co cieknie ten nowy też dziurawy. No to teraz czekam na nowy. Jak tylko dostane to czeka mnie nowy rajd do klienta i wymiana. Oczywiście firma wymienia ale kosztów dojazdu i wymiany grzejnika to już na siebie nie weźmie bo takie mają zasady kupiłeś bubel to sobie go demontuj i wymieniaj na własny koszt. Pozdrawiam Producenta Serdecznie żeby nie być gołosłownym to zdjęcia przecieków. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Puławiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 20.04.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Wszystko zależy od nadruku. Na przykład ten nadruk otrzymał nagrodę Grzejniki dekoracyjne Dobry Design 2015 Wygląda naprawdę genialnie, taki nowoczesny, do salonu moim zdaniem świetna sprawa. Te kwiatki wyżej jak dla mnie kiczowate. Wolę abstrakcje, taki modny minimalizm. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts