Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzejnik prawie jak obraz

Włodzimierz Skrzypek

Recommended Posts

Witam wszystkich użytkowników forum. Znalazłem się tutaj, ponieważ stoję przed wyborem grzejnika. Dość przypadkowo trafiłem na stronę z grzejnikami z bardzo ciekawą grafiką, co więcej wyglądają bardzo ładnie (prawie jak obrazy) i pomimo ceny zachęcają do kupna. Tylko zastanawiam się czy naklejki na grzejnikach będą trwałe i np. podczas mycia grzejnika folia nie będzie się odklejać. Producent daje 5cio letnią gwarancję, lecz mimo wszystko, ktoś jest już może posiadaczem takiego grzejnika, albo zna się lepiej ode mnie.

http://armaturasanitarna.sklep.pl/586-1411-thickbox/grzejnik-lazienkowy-plg-art-500x600.jpg

Edytowane przez Elfir

Witam wszystkich użytkowników forum. Znalazłem się tutaj, ponieważ stoję przed wyborem grzejnika. Dość przypadkowo trafiłem na stronę z grzejnikami z bardzo ciekawą grafiką, co więcej wyglądają bardzo ładnie (prawie jak obrazy) i pomimo ceny zachęcają do kupna. Tylko zastanawiam się czy naklejki na grzejnikach będą trwałe i np. podczas mycia grzejnika folia nie będzie się odklejać. Producent daje 5cio letnią gwarancję, lecz mimo wszystko, ktoś jest już może posiadaczem takiego grzejnika, albo zna się lepiej ode mnie.

Panowie, jakieś podpowiedzi bądź rady dotyczące tego grzejnika ?

Edytowane przez Elfir

Udało mi się znaleźć odpowiedz na moje pytanie. Nadruk na grzejnikach jest "nie do ruszenia". Pan użytkujący grzejnik już ponad rok całkowicie poleca grzejnik o który pytałem. Podobno na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach.:) Edytowane przez Włodzimierz Skrzypek

Skoro jest taki super to kup i się zachwycaj.

A może to od Ciebie można kupić ? ;)

Jeżeli chcesz to mogę i Tobie zamówić i sprzedam z dodatkową prowizją :rolleyes: Poważnie, to nie, nie ode mnie można kupić grzejniki o które pytam.

gondoljerzy pamiętaj, że grzejniki nie muszą wisieć tylko w łazience. W domu bądź mieszkaniu pomieszczeń jest trochę więcej. Mój grzejnik np. trafi do korytarza :)

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Grzejniki ładnie pomalowane ale to lipa totalna szczelność na poziomie durszlaka. Kupiłem dla klienta 2 szt jeden zamontowany i jest ok działa szczelny. Ale drugi dokładnie model PŁG-K cieknie - trudno trafia sie zgłaszam rekalamacje dostaje nowy na wymiane jade do klienta 600 km w obie strony wymieniam i co cieknie ten nowy też dziurawy. No to teraz czekam na nowy. Jak tylko dostane to czeka mnie nowy rajd do klienta i wymiana. Oczywiście firma wymienia ale kosztów dojazdu i wymiany grzejnika to już na siebie nie weźmie bo takie mają zasady kupiłeś bubel to sobie go demontuj i wymieniaj na własny koszt.

Pozdrawiam Producenta Serdecznie

żeby nie być gołosłownym to zdjęcia przecieków.

Grzejnik 2.jpg

Grzejnik 1.jpg

Edytowane przez Puławiak

• 1 year później...
Wszystko zależy od nadruku. Na przykład ten nadruk otrzymał nagrodę Grzejniki dekoracyjne Dobry Design 2015 Wygląda naprawdę genialnie, taki nowoczesny, do salonu moim zdaniem świetna sprawa. Te kwiatki wyżej jak dla mnie kiczowate. Wolę abstrakcje, taki modny minimalizm. Edytowane przez joliska