kłaku 29.10.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 WitamPiszę bo mam problem i jestem pewien, że znajdę tutaj odpowiedź. Szukałem w internecie ale chyba za słabo bo nic nie znalazłem. Do rzeczy, zakupiłem nową baterię ścienną do łazienki, niestety okazało się że jest inny rozstaw śrub. Niby prosta rzecz, zmienić rozstaw krzywek prawda ? No właśnie i tutaj jest problem ponieważ rury są tak stare że pamiętają chyba budowę za niemca, moje próby poluzowania choć trochę krzywki pełzną na niczym. Boję się za mocno szarpnąć żeby nie urwać nic bo dopiero sobie narobię kłopotu. Stąd mój post i pytanie do was, jak mogę sobie z tym fantem poradzić, bo ile mi się udało pakuł wyszarpać to moje i nic dalej. W desperacji popsikałem też trochę specjalnym olejem w spray'u co by puściło troszkę ale chyba nie był to dobry pomysł? Pozdrawiam, wiem że trochę chaotycznie to napisane ale już nie mam sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1973 29.10.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam Piszę bo mam problem i jestem pewien, że znajdę tutaj odpowiedź. Szukałem w internecie ale chyba za słabo bo nic nie znalazłem. Do rzeczy, zakupiłem nową baterię ścienną do łazienki, niestety okazało się że jest inny rozstaw śrub. Niby prosta rzecz, zmienić rozstaw krzywek prawda ? No właśnie i tutaj jest problem ponieważ rury są tak stare że pamiętają chyba budowę za niemca, moje próby poluzowania choć trochę krzywki pełzną na niczym. Boję się za mocno szarpnąć żeby nie urwać nic bo dopiero sobie narobię kłopotu. Stąd mój post i pytanie do was, jak mogę sobie z tym fantem poradzić, bo ile mi się udało pakuł wyszarpać to moje i nic dalej. W desperacji popsikałem też trochę specjalnym olejem w spray'u co by puściło troszkę ale chyba nie był to dobry pomysł? Pozdrawiam, wiem że trochę chaotycznie to napisane ale już nie mam sił. witam podgrzać palnikiem i próbować odkręcać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kłaku 29.10.2013 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No to jest jakiś sposób, jednak gdy nie ma się palnika to albo pożyczka od sąsiada albo ? zapalniczką grzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 29.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 może lutownicą spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts