tołdi 14.06.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 czy ktos mi powie czy 5.000 tys to dużo czy malo za wykopanie fundamentów zbrojenie,kanalizacje i posadzke.(wykonawcy z ukrainy) sciany 3.5tys strop 3.5tysdach 3.5tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.06.2002 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 jak na Panów ze wschodu to dużo. Ja mam sprawdzonych polskich wykonawców za 15 tys. stan surowy bez dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 14.06.2002 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Teą uważam, że dużo. Panowie (firma budowlana - Polacy) w Warszawie u których byłem za dom z "Twoje Domy 6/99" o symbolu Z 28 (parter z użytk. podd. 135 mkw. pow. użytk.) Bez rachunku 18000 zł. (fundament, ściany,strop,kominy(3),dach odeskowany z papą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2002 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Winston,blagam daj mi ,jesli oczywiscie mozesz,namiar na tych murarzy.Maz moj, kompletny ignorant w tych sprawach,snuje przypuszczrnia kosmiczne na wymieniony temat.Ja przypuszczalam, ze jest to suma rzedu 30-40tys. Z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 14.06.2002 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Przepraszam ,ten anonimowy to ja Skorpionka.ZApomnialam sie wpisac w ;uzytkownik; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 14.06.2002 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Witaj Anonimowy.Dzisiaj jestem w drugiej pracce , ale jutro do nich pójdę i wezmę namiar. Jak Ci dać znać? Na forum bedę dopiero w poniedziałek.Pozdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 15.06.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 Winston jestes aniolem,dzieki.Jesli mozesz wrzucic maila: [email protected]pozdrawiam anonimowa Skorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarny 15.06.2002 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 Ja mam podpisaną umowę z firmą za 150 m2 od zdjęcia humusu, fundamentów po dach( z pokryciem i obróbkami) za 16 tys. netto. Jak na razie może być ale pogoda przeszkadza mi okrutnie i od 8 maja dopiero w trakcie fundamenty z bloczków. Cholera, znowu zaczęło padać i się błyska a wymurowane bloczki nie zabezpieczone po dzisiejszych pracach i pięknej pogodzie od kilku dni.Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 15.06.2002 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 Dobrzykowice,Proszę skontaktuj się ze mną na adres :[email protected]. Czy możesz mi podać swojego "mail`a"? Chcę Cię zapytać o bliższe namiary na Twoją ekipę.Dzięki,Asia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts