adrianoos966 02.11.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Lepsza luna niż "grawitacja" - w centralach na pierwszym miejscu idzie o niesłyszalność. Dobra centrala pobiera prądu za 60zł rocznie. Na 80m2 zestaw z niesłyszalna centralą - to 8500zł brutto 23%. Widział Pan kiedyś lunę "na żywo" ma Pan tyle miejsca? Wiem, mierzyłem metrem i na początku też się ostro zdziwiłem jakie to wielkie ale zmieści mi się. To kupię trochę silniejszy rekuperator z odzyskiem wilgoci np. "B3B WX-20" wyd. 250m3/h i regulator którym będę ustawiał dogodną moc i będzie święty spokój Wymyśliłem nawiewy w pokojach przy podłodze, i tak będę budować murowane ściany działowe więc można tak robić??? Poza tematem, jaka temperatura panuje w nieogrzewanym domu ocieplonym z nieocieploną piwnicą, albo w ogóle jaką macie temperaturę np. w październiku Edytowane 5 Listopada 2013 przez adrianoos966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts