blue velvet 11.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Moi Drodzy,po kilku latach na tynku akrylowym mam zielone wykwity -wygląda to okropnie !!!czy ktoś z Was juz to ma czy też jesteście jeszcze w tynkach nowicjuszeCo robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 11.05.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 a czy te wykwity, to przypadkiem nie jakieś glony czy mech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blue velvet 12.05.2004 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Mech to nie jest chybaa glony mozliwe zważywszy że, wykwity są na ścianie pólnocnej a południowa nadal czystaI co Ty na to ? PozdrawiamB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.05.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Spróbuj umyc karcherem, tynk akrylowy nie "ciagnie" wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 12.05.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Moi Drodzy, po kilku latach na tynku akrylowym mam zielone wykwity -wygląda to okropnie !!! czy ktoś z Was juz to ma czy też jesteście jeszcze w tynkach nowicjusze Co robić? Zobacz na stronie Bolixu niedawno czegos tam szukalem i mignal mi jakis srodek do usuwania glonow i mchow. Karol N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts