fiodorr 01.11.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam sie nad wyborem dachówki miedzy Tegalit, Teviva, Turmalin. Prosze o radę którą lepiej wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 16.02.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Temat stary ale warto ostrzec potencjalnych nabywców Braasa. Zdecydowanie odradzam. Kontakt z przedstawicielem braasa (monier)na Polske nie istnieje. Totalnie porazka. Czyli sprzedac i zapomniec.Mam tylko nadzieje, ze nie bede reklamowac bo wtedy od razu wymienic dachowki na innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 17.02.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Oczywiście, że korzystałem. Próbowałem kilka razy i to w dość długich odstępach czasowych. Tak samo jak pisałem maile czy dzwoniłem do koordynatorów.Żadnej chęci pomocy.ODRADZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 19.02.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Powiedz proszę po co się kontaktowałeś (bo napisałeś: "Mam tylko nadzieje, ze nie bede reklamowac", co oznacza że ją masz i narazie nie masz problemów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 19.02.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Powiedz proszę po co się kontaktowałeś (bo napisałeś: "Mam tylko nadzieje, ze nie bede reklamowac", co oznacza że ją masz i narazie nie masz problemów) Dachówka położona i nie ma problemu. Kontaktowałem się w sprawie ich autoryzowanego pseudomontażystę oraz w sprawie kominków wentylacyjnych. mimo tego, że ich autoryzowany pseudomontażysta uciekł z budowy z zaliczką to dalej jest ich autoryzowanych montażystą (pomorskie, Rumia) Może i dobrze że autoryzowany pseudomontażysta Braasa uciekł z pieniędzmi z budowy bo potem okazało się, że popełnił baboli za babolami. Dachówki zdemontowane i ponownie zamontowane. Gorzej by było gdyby do końca tak partolił tatus jeden z synkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 28.02.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 O dzięki za odpowiedź. Niestety zawsze zdarzają się głupie sytuacje i głupi ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo911 06.12.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Dlaatego jak brać to rekomendowanych pracowników. Na stronie marki braas jest tam lista ich dystryutorów, którzy są dobrze przeszkoleni, więc nie widze problemu. Tylko dzwonic i się dopytywac o terminy Mateo33, czego nie zrozumiałeś w poscie #8? (...) ich autoryzowany pseudomontażysta uciekł z budowy z zaliczką to dalej jest ich autoryzowanych montażystą (pomorskie, Rumia) (...) Jak się okazuje rekomendowani też nie zawsze dają radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 03.02.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Bo takiego fachowca to z polecenia najlepiej brać ja decydując się na firmę, konkretnie Bauen, byłem obejrzeć dach znajomych, który robili, wypytałem też znajomych o terminowość i inne rzeczy, a że było wszystko okey, to się zdecydowałem i nie żałuję, bo mam wszystko dobrze zrobione;) taka firma mająca pod sobą kilkunastu rekomendowanych montażystów nie jest pewnie w stanie sprawdzać na bieżąco ich pracy. Pewnie kiedyś byli w miarę dobrzy, że załapali się na tą listę, a jak wyczuli, że kontroli brak, to zaczęli schodzić z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korollo00 16.02.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witam. Zastanawiam sie nad wyborem dachówki miedzy Tegalit, Teviva, Turmalin. Prosze o radę którą lepiej wybrac. Rozważałem te dachówki. Jeżeli nie chcesz innego producenta i tylko te trzy wchodzą w rachubę to raczej skieruj się ku Turmalinowi bo to ceramika, a reszta to beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumien 06.05.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Właśnie w naszym domku wybraliśmy Brass Turmalin i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cena dosyć wysoka, ale sama dachówka jest bardzo równa i dach prezentuje się znakomicie. Zwłaszcza jak porówna się z płaską dachówką sąsiada od Robena. Jeden obrazek jest wart więcej niż 1000 słów, więc dach z daleka i z bliska. I nie przejmować się różnymi kolorami. Na dachówce jest pełno pyłu po cięciu i teraz po kilku burzach wygląda wszystko jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts