wojciecho98761 02.11.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 witam mam pytanie odnosnie podlaczenia rozdzielaczy. Tesciu podlaczyl mi rozdzielacze tak jak sa przedstawione na zdjeciach, a z kolei kiedys do mnie na budowe przyjechal gosc co zajmuje sie takimi instalacjami i powiedzial ze tak sie nie podlacza ze bedzie dławiło. Chcialbym sie dowiedziec czy moze tak zostac czy trzeba przerobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 02.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A jaka gruba jest ta rurka zasilająca rozdzielacz, bo chyba na 22mm mi nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 02.11.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 teściu musi cię nienawidzić, pierwszy fi18, drugi fi22, ale jak rozdzielacze czwórki to jeszcze wydolą, oczywiście temu pierwszemu będzie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciecho98761 03.11.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 hehe raczej z tesciem dobrze zyjemy raczej zrobil to nie celowo to jest rozdzielacz 4 ale zasilanie ma byc 22 ?? w tym pierwszym jest fi 18. Ewentualnie prosze o propozycje jak to przerobic to tesciu przerobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 03.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 fi18 na fi22, takie zawory jak w tym drugim i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 03.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Chyba mi się wydaje ze to sa zawory grzejnikowe, powinenes mieć wstawiony termostatyczny zawor mieszający(o odpowiednim przepływie)i dwa zawory kulowe na zalilaniu i powrocie,bo masz spaprana ta robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 04.11.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ...powinenes mieć wstawiony termostatyczny zawor mieszający(o odpowiednim przepływie).... sam nie mieszaj, co mu da taki zawór na rozdzielaczu bez pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciecho98761 06.11.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 dzieki panowie za informacje zamowie ekipe ktora sie specjalizuje w tym temacie i przerobia dzieki za wskazowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts