Andrzej85 03.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam, niedawno kupiłem mieszkanie w bloku z wielkiej płyty. Po krótkim okresie niestety dochodzą mnie odgłosy spuszczanej wody przez sąsiadów - czasami dźwiek jest tak intensywny że myślę że mi zalewa kuchnie! rura znajduję się za ścianką z płyty GK. Myśałem o tym żeby rozebrać płytę i owinąć rurę wełną mineralną. Myślicie, że to zda egzamin ? a może są jakieś specjalne sposoby wygłuszenia ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żywiec11719506823 03.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 śmieszny lecz pewnie uciążliwy temat spadające głano sąsiadów spędzające sen z powiek ( sorki nie mogłem się powstrzymać ) a na poważnie sama wełna nie bardzo rozbierz płytę kup maty wygłuszające samo przylepne do kształtowania pod wpływem gorącego powietrza z suszarki do włosów potem wełna mineralna i 2xGKa dasz radę zamurować bloczkami z prefabrykatu lecz najpierw zapytaj w spółdzielni czy nie mają w planie wymiany pionów bo cała robota na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej85 03.11.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 dzięki będe musiał się zastosować do rad mata plus wełna mam nadzieje ze nieco zredukuje to dochodzące odgłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts