JK2010 03.11.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Niestety, nie dopatrzyłem i w jednym świetliku nie zdjąłem z okien PCV folii. Teraz mam problem bo ta folia nie chce odejść. Jakby się wtopiła w ramę świetlika. Czy jest jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 03.11.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 tylko milimetr po milimetrze, inaczej sie nie da, czasami nie do zdjecia bez odarcia ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 03.11.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 spróbuj płynem do zdejmowania etykiet, znajomy to przetestował i wszystko mu zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia111 03.11.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 można spróbować delikatnie zeskrobywać mały nożem albo podważać folię igłą, wtedy większa powierzchnia się odrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 03.11.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mogę Cie pocieszyć że ta folia sama zejdzie promieniowanie uv zrobi swoje i folia odpadnie po roku dwóch. U mnie było podobnie zapomniałem o foli i nie mogłem niczym jej zerwać bo się zwulkanizowała z ramą ale po dwóch latach nie ma po niej śladu sama zaczęła po czasie odpadać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 04.11.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nie zauważyłam na słupku, przed 10 laty, białej folii na białym oknie. Gdy zaczęła się zwijać, to zaczęła być widoczna i tak po kilka milimetrów ją obdzieram Niestety, nie dopatrzyłem i w jednym świetliku nie zdjąłem z okien PCV folii. Teraz mam problem bo ta folia nie chce odejść. Jakby się wtopiła w ramę świetlika. Czy jest jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 05.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Po jakimś czasie, jak popęka od UV - polecam gąbkę do mycia garów po jej ostrzejszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeterPet 06.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 też męczyliśmy się z tym. czegokolwiek się używa najważniejsza jest cierpliwość. każdy nieprzewidziany ruch to potencjalne uszkodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts