Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Firanki były szyte na zamówienie, materiał wybrała moja córka. Mogę się dowiedzieć gdzie można go kupić jeśli chcesz. Pozdrawiam

Jest niejeden sklep internetowy z firankami i zasłonami szytymi na miarę, jak choćby tu:

http://www.magdalena24.pl/list_products.php?sa=all i można tam również podglądnąć aranżacje okien :)

A tu mamy Internetową Szwalnię: http://www.dekoria.pl/internetowa_szwalnia/rolety_woalowe, gdzie zasłony szyją za free :o :)

Sylwia z Poznania,

byłabym Ci wdzięczna, za informację, gdzie kupię taki materiał.

Drogi był?

Pozdr'

Proszę jeszcze zaczekaj. Materiał zamawiałam przez moją bratową, która jest teraz na wakacjach i w niedzielę wraca. Jak przyjedzie to zaraz dowiem się i dam Ci zać. Pozdrawiam

cubus2 - nie jest to odpowiedź na pytanie dotyczące tych konkretnych firanek ( po prostu nie pamiętam czy takie same widziałam) , ale w CASTORAMIE są takie wyraziste "kwiatkowe".jedno i chyba dwukolorowe.
:D dokładnie w Castoramie były takie firanki w kolorowe kwiatki błękitno /kremowo/pomarańczowe z kolorowyni środeczkami bardzo ładne zreszta ...miałam zlecenie szycia z tych firanek i powiem ze układają się ładnie...kosztowały ok 35 zł/m
  • 2 weeks później...
Sylwia z Poznania,

byłabym Ci wdzięczna, za informację, gdzie kupię taki materiał.

Drogi był?

Pozdr'

Witaj, już wiem. Materiał jest sprowadzany z Niemiec na zamówienie. Jest "wysoki" na 3m. Metr bieżący kosztuje niestety 190 zł. Można go kupić u mojej bratowej na zamówienie. Pozdrawiam

• 5 months później...

Osowa poratuj proszę.

Zrobiłam tak jak na rysunku prawie wszystko jest ok z roletami tylko jak podciagam sznurek to pieknie roluje mi się tylko jedna strona, co jest nie tak? Kombinuję i nic, pomóż prosze bo pomysł jest świetny i wielka jesteś:-))

• 4 weeks później...
Oglądam sobie Wasze okna i podziwiam. Wszystko pięknie,ale... w moim domu mam " bawole oka" czyli okna zakończone nie prost, lecz łukiem. Dotarło do mnie z przerażającą siłą, że aranżacja takiego okna przerasta moją kreatywność. Jak to "cudo" ubrać?!! może potraficie mi coś podpowiedzieć?
A my mamy tzw jaskółki

Jakie karnisze? ...jest problem :roll: może ktoś ma takie okna? :D

http://img528.imageshack.us/img528/6131/p7080028lw6.jpg

ja proponuje nic nie wieszac :)

a w jakim pokoju są takie okna? u dzieci?

Tak Malmucku u dzieci na górze , my mamy w ten sam deseń wyjście na loggię w sypialni :roll: Wypadałoby coś powiesić bo wszystko będzie widać i rano spać nie będzie można :roll: