asia_krakowianka 29.01.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jeden dzień i podłogi na poddaszu gotowe Dąb rustyk - bejcowany i matowiony. Teraz jeszcze listwy. A jutro mają zrobić parter. W szoku jestem, że dwóch montażystów w cigu jednego dnia i tyle zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 03.02.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Podłogi na poddaszu są gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 03.02.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 I jeszcze kilka detali. Włączniki zamontowane - Berker Q3. Bardzo proste, ale świetnie się włączają i wyglądają dobrze, bo nie są błyszczące plastikowe tylko to taki gładki mat. Na klatce schodowej cegła już zafugowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 03.02.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Mam tylko dwa zdjęcia z parteru - jeszcze w trakcie prac i bez listew. Podłoga w salonie Gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 03.02.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 W łazienkach pojawiły się lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Kilka aktualnych fotek - wszystkie perfekcyjne panie domu przepraszam za bałagan, ale ze sprzątaniem nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Zakpiłam klamki, Zupełnie inne niż planowałam, ale do naszych prostych białych drzwi powinny pasować. A co ważne - działają super, są bardzo wygodne w dłoni i.... kosztowały 28 zł za sztukę, bo znalazłam sklep z dobrymi promocjami VDS Flip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) I jeszcze jeden zakup - Kludi Esprit. Też w ofercie gazetkowej -60% rabatu, więc zamiast 800 zł było 260 )) Będzie psawać do tej łazienki? Edytowane 15 Lutego 2015 przez asia_krakowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilia1711 25.02.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 WitamAsia Czy mogłabyś napisać ile wyniosła cie elektryka ? Albo może ile elektryk liczył od punktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 27.02.2015 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie wiem zapytam męża i wyśle Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gargamelll 27.02.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ojej!!! Ile się tu dzieje! Nie było mnie na forum, hmmm baardzo długo, a tu takie zmiany! Ale pospieszyliście Schody są przepiękne, robią wrażenie, fajnie z tym przedłużeniem z blatem z kominka i ładna kuchnia, mamy takie same fronty . Widzę, że już mieszkacie, super. My wprowadziliśmy się jakieś 3 miesiące temu i już nam się nic nie chce, co prawda zostały tylko balustrady do zrobienia i kilka gniazdek do odkurzacza centralnego (aaa i dwa klawisze z gniazdek) - ten stan jest od kiedy się wprowadziliśmy, ale już chyba jesteśmy tym wszystkim wycieńczeni. Życzę Wam wytrwałości, bo jeszcze kilka rzeczy macie do zrobienia. My czekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 03.03.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Asiu - jaki jest wymiar (szerokosc) twojego okna w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 04.03.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 2,40. Mogłoby być węższe tylko u nas to strona pld i zależało mi na świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 04.03.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Asiu, gratuluję przeprowadzki jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 04.03.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Asiu, gratuluję przeprowadzki jak sie mieszka? Hej Aga Dawno Cię nie było, fajnie, że się odezwałaś już się trochę zadomowiliśmy, ale wciąż wiele pracy, inwestycji - wydatków i wykańczania. Ale najważniejsze, że już jesteśmy na miejscu i powoli się z tym wszystkim uporamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 05.03.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 2,40. Mogłoby być węższe tylko u nas to strona pld i zależało mi na świetle My zmniejszylismy nieznacznie - na 2,20m i tez wydaje mi sie ogromne... Mam nadzieje, ze zmieszcze sie z meblami kuchennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.03.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witaj Asiu-Krakowianko! Ślicznie u Ciebie!! Bardzo mi się podoba! Zdecydowanie moje klimaty. Gratuluję przeprowadzki! Powiem Ci z doświadczenia, że po przeprowadzce trochę wolniej to wszystko idzie Będę do Ciebie zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts