Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

krakowskie Party u Asi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki :) każdego dnia coś się dzieje i to cieszy :) a przeprowadzka - jedyną niewiadomą są media ( czekamy na gaz i kanalizację). Jeśli uda się, że jakimś cudem wykonają nam na dniach przyłącza - to może końcówka grudnia będzie realna. Oczywiście na początku mieszkając w dość podstawowym wyposażeniu :)

O, jakie postępy, dawno mnie u Was nie było.

Kominek super, schody też.

To kiedy przeprowadzka?

Od kilku dni szukam farb. Wybór ogromny - to wiedzą wszyscy, a ja nie mogę nic znaleźć :( A najgorzej kolor biały - potrzebuję biały, ale nie szpitalny, taki lekko złamany. Niestety - te, które do tej pory wypróbowałam są albo z odcieniem żółtym albo szarym - wydaje się jakby ściana była brudna...Macie jakieś doświadczenia?

Od kilku dni szukam farb. Wybór ogromny - to wiedzą wszyscy, a ja nie mogę nic znaleźć :( A najgorzej kolor biały - potrzebuję biały, ale nie szpitalny, taki lekko złamany. Niestety - te, które do tej pory wypróbowałam są albo z odcieniem żółtym albo szarym - wydaje się jakby ściana była brudna...Macie jakieś doświadczenia?

Asiu ja tez szukam - chyba zdecyduje sie na Magnata Biały Diament. Juz nie mam sily szukac innej złamanej bieli ;)

Jedż sobie do Leroy (ja byłam w Bonarce) - tam jest dużo testerów po 2-3 pln, Magnata, Beckersa i Luxensa też :)

Edytowane przez Yerenia

No, to przynajmniej wiem, że nie tylko ja tak mam :) Poczekam do jutra i w dzień jeszcze raz zobaczę na ścianach te kolory, które miałam w próbkach. Dzięki za info, podjadę do Bonarki - wolałabym zostać sobie w części odzieżowej, bo już mam dość tych budowlanych sklepów :)

Asiu ja tez szukam - chyba zdecyduje sie na Magnata Biały Diament. Juz nie mam sily szukac innej złamanej bieli ;)

Jedż sobie do Leroy (ja byłam w Bonarce) - tam jest dużo testerów, Magnata też :)

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Fachowcy zrobili kilka fotek montowanego blatu - jest jeszcze nieskończony, bo w poniedziałek zamontują zlew, będzie jeszcze część osłaniająca płytę indukcyjną i blat będzie zaimpregnowany. Jest to granit Nero Asoluto Zimbabwe satynowany, więc po impregnacji wychodzi czarny, gładki, matowy. Wklejam zdjęcia, chociaż takie bardzo robocze. I koło płyty wymyśliłam sobie gniazdo blatowe BachMann Twist. 20150110_142426m.jpg20150110_142518m.jpg20150110_144900m.jpg20150110_145158m.jpga-4679-11707.jpeg

• 3 weeks później...