Mychadita 16.11.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 O, jakie postępy, dawno mnie u Was nie było.Kominek super, schody też. To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 17.11.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dzięki każdego dnia coś się dzieje i to cieszy a przeprowadzka - jedyną niewiadomą są media ( czekamy na gaz i kanalizację). Jeśli uda się, że jakimś cudem wykonają nam na dniach przyłącza - to może końcówka grudnia będzie realna. Oczywiście na początku mieszkając w dość podstawowym wyposażeniu O, jakie postępy, dawno mnie u Was nie było. Kominek super, schody też. To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 20.11.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 płytki, kafelki, flizy... jak zwał tak zwał, ale już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 27.11.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jedna z łazienek już w płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 27.11.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 28.11.2014 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 30 Listopada 2014 przez asia_krakowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 02.12.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Od kilku dni szukam farb. Wybór ogromny - to wiedzą wszyscy, a ja nie mogę nic znaleźć A najgorzej kolor biały - potrzebuję biały, ale nie szpitalny, taki lekko złamany. Niestety - te, które do tej pory wypróbowałam są albo z odcieniem żółtym albo szarym - wydaje się jakby ściana była brudna...Macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yerenia 02.12.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Od kilku dni szukam farb. Wybór ogromny - to wiedzą wszyscy, a ja nie mogę nic znaleźć A najgorzej kolor biały - potrzebuję biały, ale nie szpitalny, taki lekko złamany. Niestety - te, które do tej pory wypróbowałam są albo z odcieniem żółtym albo szarym - wydaje się jakby ściana była brudna...Macie jakieś doświadczenia? Asiu ja tez szukam - chyba zdecyduje sie na Magnata Biały Diament. Juz nie mam sily szukac innej złamanej bieli Jedż sobie do Leroy (ja byłam w Bonarce) - tam jest dużo testerów po 2-3 pln, Magnata, Beckersa i Luxensa też Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Yerenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 02.12.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No, to przynajmniej wiem, że nie tylko ja tak mam Poczekam do jutra i w dzień jeszcze raz zobaczę na ścianach te kolory, które miałam w próbkach. Dzięki za info, podjadę do Bonarki - wolałabym zostać sobie w części odzieżowej, bo już mam dość tych budowlanych sklepów Asiu ja tez szukam - chyba zdecyduje sie na Magnata Biały Diament. Juz nie mam sily szukac innej złamanej bieli Jedż sobie do Leroy (ja byłam w Bonarce) - tam jest dużo testerów, Magnata też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 11.12.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Farby wybrane i zakupione Tikurilla, Beckers i Flugger. Trochę wysiłku i udało nam się znaleźć je w cenie farb polskich a co najważniejsze - mamy oczekiwany odcień bieli -Flugger H12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 14.12.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Elewacja zagruntowana i czeka sobie do wiosny na kolor i drewno. W częściach zagruntowanych na ciemno będzie drewno, chyba bangkirai, a bryła garażu ciemny antracyt. Tym samym zakończyliśmy prace na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 14.12.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Pierwsze malowanie Beckers Light Grey Flugger H14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.12.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Asia ładną śmietanke wybraliście Teraz juz tylko podlogi kuchnia i mozna sie wprowadzac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 23.12.2014 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) kuchnia czeka już tylko na blat Edytowane 23 Grudnia 2014 przez asia_krakowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 23.12.2014 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 płytki skończone, kominek gotowy, kamienne schodki też. Drewniane schody czekają na zamontowanie, ale na razie wygrzewamy wylewkę i nie wiem kiedy będzie można montować schody i podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 23.12.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 budowa budową, ale w tym szczególnym czasie Wszystkim, którzy zaglądają do mojego wątku życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 07.01.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 rózne... nie mam nowych zdjęć, ale znalazłam jakieś w telefonie - fragment łazienki z zamontowaną wanną, cegła, drzwi z ukrytą ościeżnicą do spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 10.01.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Fachowcy zrobili kilka fotek montowanego blatu - jest jeszcze nieskończony, bo w poniedziałek zamontują zlew, będzie jeszcze część osłaniająca płytę indukcyjną i blat będzie zaimpregnowany. Jest to granit Nero Asoluto Zimbabwe satynowany, więc po impregnacji wychodzi czarny, gładki, matowy. Wklejam zdjęcia, chociaż takie bardzo robocze. I koło płyty wymyśliłam sobie gniazdo blatowe BachMann Twist. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 10.01.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Zaczęli montować schody. Nie mam na razie zdania, muszę się z nimi oswoić, bo pierwsze wrażenia były kiepskie. Zamówiliśmy dąb rustyk tylko bez sęków, próbka wydawała nam się inna. Zobaczymy w całości i z balustradą. Póki co wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 26.01.2015 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Sufit podwieszany - czarne rynny z miejscem na lampy typu Labra Mini - Multina. W części salonowej miejsce na lmapę oraz w zagłębieniu taśmy LED. Dookoła sufitu wolna przestrzeń - w okolicy okien może być miejscem na ukryty karnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts